Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nagy bajban vagyok, mit...

Nagy bajban vagyok, mit csináljak ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
A szomszédunk egy hete vett egy nagyon aranyos csivava kutyát.Aminap nálunk jártak, és hozták a kutyust is.Én oda adtam neki egy marék húst a hűtőből, látszott hogy éhes volt, nekem már nem kellett.Elég jól behabzsolta, szerintem ízlett neki.A bökkenő az hogy azután jutott az eszembe, hogy az a hús már nagyon régi volt (1-2 hónapos is talán).És ma délután a kutya meghalt.Miattam,hisz az állatorvos azt mondta nekik hogy megmérgezték (???).Nem tudom, hogyan halhatott meg a kiskutya egy régi hústól, de nekem nem állt szándékomban ez, és nagyon restellem.Holnapra biztos ki fog derülni hogy én tettem, tudják hogy én dobtam a kutyának a húst.És ebből nagyon szarul fogok kijöni, akár fel is jelenthetnek..
2011. júl. 14. 02:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Attól nem halna meg!!

Ne hidd el, hogy miattad halt meg!

Volt olyan, hogy palacsintát kapott a spánielem, több hétre elásta, és utána ette meg jóízűen. Nekik ez nem mérgező!

2011. júl. 14. 07:29
 12/18 anonim ***** válasza:
Milyen fajta hús volt? Hány nap telt el a hús megevése és a halál időpontja között?
2011. júl. 14. 08:59
 13/18 anonim ***** válasza:
Egy ilyen kicsi, és ilyen (némelyik) kényesebb fajtánál megeshet. Nem véletlenül mondják, hogy lehetőleg a kutya ne kapjon nyersen húst, pláne nem romlottan. Ez meg csivava volt, egy társasági kutyafajta, régóta csak babusgatásra tartva. De boncolással lehet megállapíthatják, pontosan mitől is halt meg.
2011. júl. 14. 09:03
 14/18 anonim ***** válasza:

Mi a francért adsz más kutyájának enni?

Én min. a fejét ordítanám le aki eteti a kutyámat. Megáll az eszem...

2011. júl. 14. 10:25
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.A kérdés nem kamu, a kutyus tényleg meghalt.Az más, hogy még nem vontak felelősségre, így talán nem is miattam halt meg.Majd remélem minden rendbejön.
2011. júl. 14. 12:41
 16/18 anonim ***** válasza:

1., szerintem kamukérdés

2., én kutyám is megevett 2 honapos kaját és még 1 éves se volt és láss csodát él még :o

2011. júl. 14. 13:10
 17/18 anonim ***** válasza:
OK, megnyugodtál? Nem te ölted meg! Ezekután pedig ne etesd más kutyáját, hacsak a gazdi kifejezetten meg nem engedi!
2011. júl. 14. 13:24
 18/18 anonim ***** válasza:
Az én kutyáim is megesznek minden szert(szó szerint) a kuyák régebbn dögevő-vadászó életmódot fojtattak más mérgezte meg...
2011. júl. 14. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!