Nagy bajban vagyok, mit csináljak ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
A szomszédunk egy hete vett egy nagyon aranyos csivava kutyát.Aminap nálunk jártak, és hozták a kutyust is.Én oda adtam neki egy marék húst a hűtőből, látszott hogy éhes volt, nekem már nem kellett.Elég jól behabzsolta, szerintem ízlett neki.A bökkenő az hogy azután jutott az eszembe, hogy az a hús már nagyon régi volt (1-2 hónapos is talán).És ma délután a kutya meghalt.Miattam,hisz az állatorvos azt mondta nekik hogy megmérgezték (???).Nem tudom, hogyan halhatott meg a kiskutya egy régi hústól, de nekem nem állt szándékomban ez, és nagyon restellem.Holnapra biztos ki fog derülni hogy én tettem, tudják hogy én dobtam a kutyának a húst.És ebből nagyon szarul fogok kijöni, akár fel is jelenthetnek..2011. júl. 14. 02:00
11/18 anonim válasza:
szia!
Attól nem halna meg!!
Ne hidd el, hogy miattad halt meg!
Volt olyan, hogy palacsintát kapott a spánielem, több hétre elásta, és utána ette meg jóízűen. Nekik ez nem mérgező!
12/18 anonim válasza:
Milyen fajta hús volt? Hány nap telt el a hús megevése és a halál időpontja között?
13/18 anonim válasza:
Egy ilyen kicsi, és ilyen (némelyik) kényesebb fajtánál megeshet. Nem véletlenül mondják, hogy lehetőleg a kutya ne kapjon nyersen húst, pláne nem romlottan. Ez meg csivava volt, egy társasági kutyafajta, régóta csak babusgatásra tartva. De boncolással lehet megállapíthatják, pontosan mitől is halt meg.
14/18 anonim válasza:
Mi a francért adsz más kutyájának enni?
Én min. a fejét ordítanám le aki eteti a kutyámat. Megáll az eszem...
15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.A kérdés nem kamu, a kutyus tényleg meghalt.Az más, hogy még nem vontak felelősségre, így talán nem is miattam halt meg.Majd remélem minden rendbejön.
2011. júl. 14. 12:41
16/18 anonim válasza:
1., szerintem kamukérdés
2., én kutyám is megevett 2 honapos kaját és még 1 éves se volt és láss csodát él még :o
17/18 anonim válasza:
OK, megnyugodtál? Nem te ölted meg! Ezekután pedig ne etesd más kutyáját, hacsak a gazdi kifejezetten meg nem engedi!
18/18 anonim válasza:
Az én kutyáim is megesznek minden szert(szó szerint) a kuyák régebbn dögevő-vadászó életmódot fojtattak más mérgezte meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!