Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek mit csináljak? SOS!

Szerintetek mit csináljak? SOS!

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék egy chihuahuát, kiskorom óta.Viszont van egy 2 éves utcáról befogadott tacskó kutyus(másfél éve van nálunk kb.).Nagyon imádom(L). Apa ma bejelentette, hogy veszünk chihuahuát,de a tacskó helyett.Szóval nem tudom, hogy mi legyen.Maradjon e a tacsi, vagy eladjuk és veszünk egy chihuahuát.Szerintetek mi legyen?? Tacsi vagy chihuahua???Tacsihoz is kötődöm nagyon, de chihuahuát is szeretnék. SOS!!!!
2011. júl. 12. 15:28
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Bocsi, azt a kutyákhoz akartam írni.Bocsi:S
2011. júl. 12. 15:31
 2/13 A kérdező kommentje:
*ezt
2011. júl. 12. 15:31
 3/13 anonim válasza:
100%
Elégedj meg a tacsival!Minek neked másik kutya?Másnak nincs semmilyen kutyusa,szerintem maradjon a tacsi.Én is nagyon szeretnék egy olyan kutyát,de van egy Bolognese-m ozzám nőtt,semmiért sem adnám!Ezek szerint te nem szereted a tacsit..
2011. júl. 12. 15:32
 4/13 anonim ***** válasza:
Tarsd meg a tacsit.Milyen az ilyen gazdi hogy megunja és akkor eldobja egy másik kutyáért?Hányéves lehetsz?Ha már felelősséget vállaltál érte akkor az a helyes ha megtartod!Csivavád lehet még 10év múlva is vagy 5...
2011. júl. 12. 15:33
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
És hogy ha egy pár év múlva mondjuk egy yorkit szeretnél nagyon akkor azt meg elcserélnéd a csivavára? Szerintem tartsd meg a tacskót! :)
2011. júl. 12. 15:38
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem való neked a csivava, ha a tacsit eldobod magadtól érte. Akkor te nem tudsz igazán szeretni egy kutyát, és nem tudsz felelősségteljesen gondoskodni róla, és apukád SEM! Minek nektek egyáltalán kutya?? Anyukádat nem kérdezte meg, hogy nem szeretne-e másik gyermeket? Ha igen, akkor a már meglévőt eladjuk valakinek, és jöhet az új.

Gondolkozz el magadon, meg azon, hogy a tacsid hogy viselné....

2011. júl. 12. 15:43
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, hogy egyáltalán felmerült benned ez a kérdés. Természetesen a tacsinak kell maradnia. Egy gyereket sem adunk vissza 2 év után, hogy én még sem fiút akarok, hanem lányt.
2011. júl. 12. 15:46
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Na én is ugyan így jártam. Egy spánielt akartam, ki is néztünk egy gyönyörű kiskutyát. Teljesen oda meg vissza voltam érte. De aztán apa talált egy tacskót az utcán. Csak bele néztem a szemébe, és tudtam hogy ő kell nekem! Már két éve hogy állunk van és eszembe sem jutott hogy kell egy másik kutyus helyette. Okos, intelligens, ragaszkodó, hűséges! ÉS a legjobb hogy nem fajta tiszta tacskó, hanem van benne terrier is. Magamtól sose jutott volna eszembe tacskót venni, mert sose szerettem azokat a kis rövid lábakat. De mindenbe meg lehet találni a valódi kincset csak keresni kell. Ja és ne dönts hirtelen a pillanatnyi hangulatodból. Egy valamire rájöttem, a kutya az kutya mind 1 hogy néz ki vagy milyen fajta, ugyan olyan szerető társ. De én nem adok tanácsot hogy ki maradjon és ki nem. De lehet ha azt a pici tacsit eladod és veszel helyette egy csivavát és rájössz hogy nem ezt akartad akkor ott már nem lehet mit tenni. Gondolkodj előrelátóan mivel ebből tudom hogy nem lehetsz több max. 14-nél ! :)
2011. júl. 12. 16:05
 9/13 anonim válasza:
100%
nem egy tárgy, kit csak úgy eladsz, mert nem kell. Esetleg, ha egy jobb helyre kerülne, mint most. Akkor is, csak esetleg....
2011. júl. 12. 16:06
 10/13 anonim ***** válasza:
Egyértelműen maradjon a tacskó! Hogy hogy felmerült benned egyáltalán ez a kérdés? Egyébként a csivavákat szeretem, de nem tartanám, pici, törékeny és nem lehet vele valami sokat mozogni, arról nem is beszélve hogy ma már a tenyésztőtől vásárolt csivava is idegbeteg:(
2011. júl. 12. 17:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!