Egy kiskutyát igényes tenyésztőtől hány hetes kortól lehet elvinni?
Hát gondolom, hogy német juhászkutyáról van szó ha rendőrkutyák a szülők.
Egyébként nem értem 5 ezer forintért akkora baromság kutyát venni. Akkor már inkább menhely. De a német juhászkutyának van fajtamentése. Igaz kölyök ritkán van, de fiatal kutya, vagy felnőtt 1-2 éves azért van. És gyönyörűek. Én mindig nézem őket.
Most épp az oldaluk fejlesztés alatt áll, de Facebook-on eltudod érni őket.
Mármint évente 70-80 ezer. Jó esetben. De ha beüt valami nem várt baleset, betegség, akkor az 10 ezer forinttól fölfelé terjed.
Ezt csak azért mondom, mert a kutyatartás nem a kutya vételárából áll. A kutya vételára "vicc" a későbbi kiadásokhoz képest.
Ha a szülők aktiv dolgozó kutyák, állománynál, akkor az egészségügyi szűréseik 100 %, hogy megvannak. De az érem másik oldala az, hogy dolgozó szukát nem szoktak fedeztetni. csak a tenyészszukát. viszont a rendőrség, vagy bármely kutyás testület, a jónak igérkező kölyköket betartja, és amelyiket eladja, annál valami bibi van.
De szerintem ők inkább vásárolnak előképzett kutyákat, nem jellemző a tenyésztés. Lehet ez valami biztonsági őr:) A kettő viszont nem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!