Egy kiskutyát igényes tenyésztőtől hány hetes kortól lehet elvinni?
Akkor abba ne ugorjak bele, hogy rendőr szülőktől 25 e ft.
Végülis nemkell nekem tenyésztőtől, csak jó idegrendszerű kutya legyen.Ha az anyja apja rendőr akkor csak jobb mintha 5 e ért venném valami paraszttól.Vagy nemjól gondolom?
A "rendőr szülők" jelentheti egy törzskönyves szülőpár almát. Jelentheti akár keverék kutyák almát. A rendőrségen sokszor nem is kell törzskönyv, hiszen nem szaporítják azt az egyedet tovább, csak használják, amíg nyugdíjazzák.
Általában nem is szoktak fedeztetni dolgozó kutyával, sem elletni,csak fű alatt .
"Akkor abba ne ugorjak bele, hogy rendőr szülőktől 25 e ft.
Végülis nemkell nekem tenyésztőtől, csak jó idegrendszerű kutya legyen.Ha az anyja apja rendőr akkor csak jobb mintha 5 e ért venném valami paraszttól.Vagy nemjól gondolom?"
nem jól gondolod...ha olcsó, tk nélküli, nem idegbeteg/beteg kutyát akarsz, akkor érdeklődj a menhelyen vagy fajtamentőknél és válassz onnan egy felnőtt kutyust
5000-ért paraszttól? Nem igazán értem ezt a jelzőt, de szerintem 25-ért is csak "paraszttól" kapsz kutyát.
Megbízható helyről 70-80 ezerért tudsz kölyköt venni.
De ha úgy gondolod, hogy a 25 ezres kölyök szülei jó idegrendszerűek, szűrve voltak (DP ellen mindenképp!!!) akkor lelked rajta.
8-9 hetes kor előtt nem szabad elhozni, mert a későbbiekre nézve ez nagyon fontos időszak a kiskutya életében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!