Pinky1981 kérdése:
4 hónapos vagy 7 hónapos westie kiskutyát hozzak el tenyésztőtől? Van egy 5 hónapos kisfiam.
Figyelt kérdés
2009. júl. 10. 10:32
1/6 anonim válasza:
sztem a 4 hósat hozzd el :) csak vigyázni kell h a kicsi ne bántsa (felügyelet nélkül ne hagyd kettesbe őket :D)
2/6 anonim válasza:
1. vok mondjuk a kicsi még elég picurka ahoz sztem h bántsa de sok sikert a kutyaneveléshez és jó kutyázást
3/6 anonim válasza:
Szia! Megfelelő szocializáció esetén bármelyik kutyust elhozhatod, szerintem. Sőt! A nagyobb esetleg már szobatiszta is,/igaz, 4 hósan már a kicsi is simán az lehet/
így higiénikusabb a baba mellé.
Szerintem azt válaszd, amelyik barátságosabban közelít feléd, játszik veled, nem túl félénk, de nem is tolakodó.
Ha "jó" helyről való, mindegy, melyiket hozod el.
Üdv.
4/6 anonim válasza:
Ha biztosra eldöntötted, hogy kutyát akarsz, mert ugye nem lesz egyszerű egyszerre kutyát és gyereket is nevelni, én inkább a 7 hónaposta hoznám. Mire a kisfiad elkezd mászni addigra a most 7 hónapos kutya már biztos szobatiszta lesz. Mire futhatsz a gyerek után addigra a kutya már talán egy kicsit komolyodik. A most 7 hónapos már nem rág mindent szét, túl van a fogváltáson, egyszerűbb lenne vele.
5/6 anonim válasza:
Az utolsónak teljesen igaza van!
Egy 7 hónapos kutyával már könnyebb, mint egy 4 hónapossal és ez nálad azért egy 5 hónapos csöppség mellett szempont kell, hogy legyen. A többit az utolsó már leírta. ;o)
6/6 A kérdező kommentje:
Ok. Köszönöm a kedves válaszokat.
2009. júl. 10. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!