Hogyan szelídíthetném meg a nagyszüleim kutyáját?
Figyelt kérdés
A nagyszüleimnek van egy 6-7 éves kutyájuk. Az a baj,hogy senkivel sem barátkozik,sőt amikor meg akarjuk simogatni,elkezd morogni.A saját gazdájára is morog.Nem tudom,hogy miért lehet ez,és,hogy hogyan tudnék belőle kedvesebb kutyust faragni.2011. júl. 9. 20:25
31/34 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy hülyeség,de 1-2 napig szüneteltetem,mert már nem nagyon akar labdázni sem. Már nagyon agresszívan várja a labdát,és amikor eldobom utána megy,visszahozza,de nem adja ide,hanem lefekszik,és elkezdi rágni. Ilyenkor dobok félre kenyér darabot,és amíg azt eszi elveszem a labdát...
...pedig már olyan szépen haladtunk.Nagyon büszke voltam,hogy sikerült elérnem,hogy ne morogjon rám!
2011. júl. 27. 20:46
32/34 anonim válasza:
Ha rágja az jó, akkor elégedett magával! :) amúgy igen, jó ötlet lesz ha szünetelteted, mert unalmassá válhat, aztán folytasd. Jó ötlet! :)
33/34 A kérdező kommentje:
Amikor megyek ,mindig nagyon várja ,hogy labdázzunk.És mindig attól félek,nehogy elkapja a lábam ,amikor először bemegyek a házba.Amikor labdázunk,mindig nagyon-nagyon ugat,és jön felém.Mostanában nem mertem megsimogatni! :(
2011. aug. 7. 08:42
34/34 anonim válasza:
Tulajdonképpen nem tudom megállapítani mennyire is agresszív. Lehet hogy lehetetlenséget kérek de ha fel tudsz rakni videót hogy hogyan viselkedik az sokat segítene. Persze nem kell csak így látatlanba elég nehéz levonni a következtetéseket. De ahogy leírtad abból azt tudom levenni hogy elég agresszív, és hogy a visszájára fordult a dolog. :/ Sajnos nem tudok mit tovább javasolni mert nem látom hogy hogyan is viselkedik. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!