Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan szelídíthetném meg a...

Hogyan szelídíthetném meg a nagyszüleim kutyáját?

Figyelt kérdés
A nagyszüleimnek van egy 6-7 éves kutyájuk. Az a baj,hogy senkivel sem barátkozik,sőt amikor meg akarjuk simogatni,elkezd morogni.A saját gazdájára is morog.Nem tudom,hogy miért lehet ez,és,hogy hogyan tudnék belőle kedvesebb kutyust faragni.
2011. júl. 9. 20:25
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
24%
Etesd meg finom falatkákkal gyakran, és miközben rágcsálja próbálj közeledni hozzá.
2011. júl. 9. 20:34
 2/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Majd megpróbálkozok ezzel.
2011. júl. 9. 20:39
 3/34 anonim ***** válasza:
Jézusom, minek tartanak a nagyszüleid olyan kutyát aki még a gazdájára is morog. Én speciel nem ajánlanám hogy pont te "szelídítsd meg". És ha valami bajod lesz! És ha eteted is nemhogy közeledj hozzá miközben eszik! Ha alapból morog akkor az etetésnél oda is fog kapni (sőt). Én csak azt javaslom hogy adjátok el vagy altassátok el, már bocsi. Szeretem a kutyákat és értek is hozzájuk ezért mondom hogy altassátok el. Nem akarom hogy a mi hibánkból valami bajod legyen. Eleve ha egy kutya idáig eljut hogy a gazdájára is morog akkor ez a kutya biztosan lánca van verve az udvar végében (javíts ki ha nem). Amúgy ez a nem megfelelő tartás és tartási körülmények miatt van. Én nem ajánlanék semmilyen nemű közeledést. :/ O.o
2011. júl. 9. 21:50
 4/34 anonim ***** válasza:
Az etetés közbeni közeledéssel meg ne próbálkozz!! Az első jó nagy hülyeséget mondott. Ez veszélyes is lehet!
2011. júl. 9. 21:51
 5/34 anonim ***** válasza:

Pff...az első nem ért a kutyákhoz O.o Egyet értek a másodiik válaszolónak. Ennek itt kel véget vetni nem fajul

hat tovább. Tudom hogy a mi véleményünk nem oszt és nem szoroz de jobb lesz ha vigyázol! Ja és rosszul tartják nagyanyádék! :(

2011. júl. 9. 21:58
 6/34 A kérdező kommentje:
Nincs megkötve a kutya,és talán még nem is volt. Azért köszi. Az biztos,hogy nem a legjobban nevelték a kutyát.
2011. júl. 9. 22:40
 7/34 anonim ***** válasza:

ha hajlandóak változtatni a kutya viselkedésén és foglalkoznak is rendszeresen vele akkor kérjetek szakértői segítséget...!

tapasztalat, hozzáértés nélkül életveszélyes ilyen kutyával próbálkozni!!!

2011. júl. 9. 22:42
 8/34 A kérdező kommentje:

Amúgy én is az etetési módszeren gondolkodtam.

A nagyszüleimet nem érdekli,hogy ilyen a kutya,nem nagyon foglalkoznak vele,csak etetik,itatják.Nem sok beleszólásom van a kutyával kapcsolatos dolgokban(pl.elaltatás).

És csak akkor morog,ha simogatják,amúgy nem.

Köszönöm mindenkinek.

2011. júl. 9. 22:49
 9/34 anonim ***** válasza:
Az etetés közbeni közeledéssel ne próbálkozz. Ha Rá tudod rakni a nyakörvet és a pórázt anélkül hogy magharapna akkor vidd el sétálni, ha szereti a labdát vagy a botot akkor játsz vele sűrűn... nem kell hogy hozzáérj vagy simogasd. Ezután ha majd te jössz tudni fogja hogy vmi jó dolog fog történni vele, és előbb vagy utóbb engedni fogja azt is hogy hozzá érj vagy simogasd és akkor majd te leszel az egyetlen akit a bizalmába enged vagy rájön hogy az ember nem ellenség. :)
2011. júl. 10. 13:50
 10/34 anonim ***** válasza:
Amúgy ha a nagyszüleidet nem érdekli milyen a kutya és mi van vele akkor minek van aza szerencsétlen állat ott nekik? Szegény ... :/
2011. júl. 10. 13:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!