Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan szelídíthetném meg a...

Hogyan szelídíthetném meg a nagyszüleim kutyáját?

Figyelt kérdés
A nagyszüleimnek van egy 6-7 éves kutyájuk. Az a baj,hogy senkivel sem barátkozik,sőt amikor meg akarjuk simogatni,elkezd morogni.A saját gazdájára is morog.Nem tudom,hogy miért lehet ez,és,hogy hogyan tudnék belőle kedvesebb kutyust faragni.
2011. júl. 9. 20:25
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2011. júl. 15. 22:04
 22/34 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Ma volt a 3.napja,hogy labdáztam a kutyussal. A figyelem elterelés kajával bevált. Köszi a tanácsot.

Ma már sikerült négyszer megsimogatnom. Azt hiszem ,hogy a kutya kezdi megérteni,hogy én nem akarok semmi rosszat,sőt...

Viszont,ma olyat láttam...azt hiszem tudom,hogy miért lett ilyen agresszív. A gazdikra is ráférne egy kis nevelés,nem csak a kutyára.

Ha lesz valami jelentkezem.

2011. júl. 18. 21:24
 23/34 anonim ***** válasza:
Ne látod! Mondtam hogy ez be fog válni! Nm! :) Hát igen a gazdi nélkül olyan lehet a kutyus mint a vissza eső alkoholista! :D :/ De mit láttál??
2011. júl. 19. 21:12
 24/34 A kérdező kommentje:
Azt hittem,hogy a kutya neki megy a gazdájának,mert nem akarta oda adni a labdát a gazdájának,mire az majdnem megütötte. Így nem lehet kutyát nevelni.
2011. júl. 21. 12:12
 25/34 anonim ***** válasza:
Hát veréssel semmit se lehet megoldani. Mondjuk más a fenyítés és más az ha méregből akarta megverni. De ilyenkor nem szabad, ha nem adja akkor inkább adj a kezébe egy marék kutya tápot hogy azt adja oda neki ne a tenyerét. :/:) De előbb utóbb sztem ő is rájön ha elmagyarázod neki hogy te már így meg úgy kitapasztaltad és ezt meg ezt próbálja meg.
2011. júl. 21. 20:50
 26/34 A kérdező kommentje:
S.O.S! Már nagyon szépen haladtunk a kutyussal,de visszaesést tapasztalok. Már sikerült elérnem,hogy ne morogjon rám,de tegnap újból rám mordult. Nagyon agresszívan akarja,hogy elrúgjam a labdát,ugatva jön felém,ma is felém kapott,de nem harapott meg. Néha már a jutalom falat sem segít.Van valami tippetek,hogy mivel érjem el,hogy nyugodt legyen?
2011. júl. 25. 20:47
 27/34 anonim ***** válasza:
Azért morgott rád hogy elrúgd a labdát? Ijjj...:// Ilyenkor hagyd békén ne rúgd el neki, hagyd hátha lenyugszik, esetleg beszélj hozzá vidáman: Jó kutya! Okos kutya! Nyugszik! :) De úgy veszem észre hogy a kutyusba már nagyon mélyen beleivódott az agresszivitás, amit nem nagyon lehet már belőle kiűzni. Nem tudom én eddig amit tudtam elmondtam, segítettem. Most már vagy hagyod a francba amit mondjuk kár lenne ennyi szenvedés után, vagy ha nem harap meg csak morog amit kétlek akkor tartsd addig a lábad alatt a labdát ameddig le nem nyugszik vagy le nem teszi a hátsófelét. :D :/ Egy hatalmas igazság van, az hogy sose tudod ebből a kutyából kiűzni az agressziót. :/ Arról mondj le hogy teljesen hiszen életveszélyes. :( Gondolom a szájkosarat (ha van neki se) tudod rárakni mert nyilván való hogy megharap de ha mégis akkor talán úgy fojtasd vagy vidd el sétálni. Sajnálom most már én is csatlakozom azokhoz akik elakarták altatni még az elején. Amúgy hány éves?
2011. júl. 26. 16:57
 28/34 anonim ***** válasza:
Ja látom. ok!
2011. júl. 26. 16:58
 29/34 anonim ***** válasza:
Mondok még egy tényt. 80 % hogy a gazdája miatt tette ezt a múltkori miatt. És 100% hogy a gazdája miatt vált ilyenné. Egyébként mint mondtam a gazda nélkül nem sikerülhet hiszen nem tudod hogy hogyan viselkedik a kutyával amég te nem vagy ott. :/
2011. júl. 26. 17:00
 30/34 anonim ***** válasza:
Ja és azért is morgott mert még mindig úgy érzi ő van fentebb a hierarchiába. Kicsit próbálj meg határozottabb lenni. (Talán) :(
2011. júl. 26. 17:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!