Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Igaz vagy tévhit az, hogy egy...

Igaz vagy tévhit az, hogy egy szuka kutyának életében legalább egyszer kölykeznie kell?

Figyelt kérdés

Ha tévhit, miért alakult ki?

Köszi!

2011. júl. 9. 15:40
1 2
 11/15 xnorkax ***** válasza:
100%
Tévhit és hülyeség. Talán azért alakulhatott ki, mert az emberek sokszor embernek képzelik a kutyájukat, és azt hiszik, hogy nekik is öröm a párzás, kölyöknevelés.
2011. júl. 9. 16:51
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs olyan állatvédő aki azt mondaná hogy ivartalanítás előtt csináljuk 5-10 gazdátlan kiskutyát. Ezt inkább olyanok találták ki, akiknek kasztrációs szorongása van.
2011. júl. 9. 16:52
 13/15 panettone ***** válasza:

"kasztrációs szorongása" :-) ez tetszik!

Tévhit. Először is nem olyan régóta lett ilyen fontos az ivartalanítás. És egyszerűbb ennyivel elintézni a dolgot mint felvállalni és kifizetni, végig csinálni a kutyával az ivartalanítást. Sokan akik nem is gondolják végig vagy alapból ezzel érvelnek azok a fedzetetést és a fialást kölyök nevelést is úgy képzelik az a szuka dolga, öröme és kötelessége....a szűrések, tenyészszemle, kölyöktáp, chip kb olyan nekik mint a holdra szálás : érdekes de minek...

2011. júl. 9. 18:23
 14/15 anonim ***** válasza:
Sziasztok ! En egy olyan verziot ismerek , hogy regebben a juhaszkutyak vermesebbek lettek az elles utan , tehat jobban öriztek a nyajat, hazat. Hogy igaz -e?..
2011. júl. 10. 23:16
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én is azt mondtam, hogy ez egy hülyeség, de két rokonom is annyira tukmálta a dolgot, hogy már szinte elbizonytalanítottak.
2011. júl. 12. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!