Igaz vagy tévhit az, hogy egy szuka kutyának életében legalább egyszer kölykeznie kell?
Figyelt kérdés
Ha tévhit, miért alakult ki?
Köszi!
2011. júl. 9. 15:40
11/15 xnorkax válasza:
Tévhit és hülyeség. Talán azért alakulhatott ki, mert az emberek sokszor embernek képzelik a kutyájukat, és azt hiszik, hogy nekik is öröm a párzás, kölyöknevelés.
12/15 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan állatvédő aki azt mondaná hogy ivartalanítás előtt csináljuk 5-10 gazdátlan kiskutyát. Ezt inkább olyanok találták ki, akiknek kasztrációs szorongása van.
13/15 panettone válasza:
"kasztrációs szorongása" :-) ez tetszik!
Tévhit. Először is nem olyan régóta lett ilyen fontos az ivartalanítás. És egyszerűbb ennyivel elintézni a dolgot mint felvállalni és kifizetni, végig csinálni a kutyával az ivartalanítást. Sokan akik nem is gondolják végig vagy alapból ezzel érvelnek azok a fedzetetést és a fialást kölyök nevelést is úgy képzelik az a szuka dolga, öröme és kötelessége....a szűrések, tenyészszemle, kölyöktáp, chip kb olyan nekik mint a holdra szálás : érdekes de minek...
14/15 anonim válasza:
Sziasztok ! En egy olyan verziot ismerek , hogy regebben a juhaszkutyak vermesebbek lettek az elles utan , tehat jobban öriztek a nyajat, hazat. Hogy igaz -e?..
15/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én is azt mondtam, hogy ez egy hülyeség, de két rokonom is annyira tukmálta a dolgot, hogy már szinte elbizonytalanítottak.
2011. júl. 12. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!