Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik kutya nem ajánlott...

Melyik kutya nem ajánlott gyerek mellé?

Figyelt kérdés

Nekem nincs gyerekem, nem ezért kérdezem. Azért lennék rá kíváncsi, mert nemrég olvastam itt egy linket az olcsokutya.hu-ról, a fajtaismertetőset. Hogy döntik ezt el, felmérések alapján? Egy csomó kutyáról olvastam ott, hogy nem ajánlott, pedig eddig el sem tudtam volna képzelni róla...

Melyik az szerintetek amelyik kifejezetten nem ajánlott? Nem úgy, hogy ránézek és pfuj hatalmas, vagy pfuj harcikutya, hanem tapasztalat, ismeretség alapján!?

2009. márc. 29. 23:40
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
71%

Természetesen nem csak rád vonatkoznak. Csak ezt a szülők nem látják be. Nekem az volt a kedvenc esetem, mikor a játszótér mellett vittem hazafelé a kutyát (a járdán!!). Odajött hozzám 2 kisgyerek. Megsimogathatjuk a kutyát? Meg. 2 percre rá jön az anya dúlva fúlva, a gyerekeket elzavarja és felszólít hogy takarodjak a kutyával a játszótérről (!!). Először normális hangnemben közöltem hogy oda kéne figyelni a gyerekeire és ha nem akarja hogy kutyázzanak idejében szólni kellett volna. A járdát meg az én kutyám is igénybe veheti, amikor akarja, főleg, hogy itt lakom. Reakció: vörös fej, sikítás. Ha felhúznak szerintem lány létemre én tudok a legalpáribban ordítani, hát meg is kapta az asszony ezerrel.. Jön a férje, az is megkapta.. Azóta soha nem szólnak ha arra sétálok.. Viszont bevezettem azt a szabályt, hogy kölök csak akkor simogatja kutyit, ha anyuci megengedi.

Bocs a hosszú sztorizásért, mindenki levonhatja belőle a következtetéseket.

2009. okt. 6. 12:22
 22/24 anonim ***** válasza:
18%
A megtámadott,súlyosan megsebesített és megölt gyerekek növekvő száma hazánkban és a világon bizonyitja az eredeti kérdés képtelenségét("gyerek mellé").Ha tetszik ez a gazdiknak,ha nem:inkább az utóbbi,mert KÉPTELENEK ELFOGADNI A GYAKORLATBÓL KÖVETKEZŐ VÉRES TÉNYEKET!
2010. febr. 5. 04:40
 23/24 anonim ***** válasza:
Angol buldog,Kuvasz,Kaukázusi juhászkutya,
2010. nov. 27. 22:34
 24/24 anonim válasza:

Bár elég régi kérdés, de felvilàgosítanám az évi 20 ezer kutyák okozta halálesettel riogató kommentelőt, hogy évente majdnem 1/2 millióan halnak meg emberek okozta támadásokban... Tehát statisztikailag nagyobb az esélyed, hogy egy másik ember öl meg, mint egy kutya...

[link]

2020. nov. 28. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!