Melyik kutya nem ajánlott gyerek mellé?
Nekem nincs gyerekem, nem ezért kérdezem. Azért lennék rá kíváncsi, mert nemrég olvastam itt egy linket az olcsokutya.hu-ról, a fajtaismertetőset. Hogy döntik ezt el, felmérések alapján? Egy csomó kutyáról olvastam ott, hogy nem ajánlott, pedig eddig el sem tudtam volna képzelni róla...
Melyik az szerintetek amelyik kifejezetten nem ajánlott? Nem úgy, hogy ránézek és pfuj hatalmas, vagy pfuj harcikutya, hanem tapasztalat, ismeretség alapján!?
Én mindenféleképpen egy nagyobb testű,strapabíró kutyát választanék gyerek mellé,hogy ne legyen gond,ha belecsimpaszkodik,húzza a farkát/fülét.Egyébként talán sokakat meglep,de a golden retrieverek ,labradorok mellett az pit,staff,és a rottweiler(rotvájler...:P) típusú kutyák a legalkalmasabbak arra hogy kisgyerek mellett éljenek,pontosan azért,mert rendkívül strapabíróak,magas a fájdalomküszöbük.
A kutyaellenes hölgynek meg annyit még,hogy ne csodálkozzon,ha majd a gyerekének ötvenezer féle allergiája lesz,pusztán azért mert steril környezetben nő fel,ahonnan kikerülve a szervezete nem lesz képes azzal a hihetetlen mennyiségű ismeretlen bacival(wáááá)mit kezdeni,és mindenre allergiás reakció lesz a válasz.(ugyanmár,mivan akkor,ha a gyerek puszilgatja a kutyát...)És igen,én is megdöbbenve tapasztalom,hogy néhány anyuka úgy rángatja odébb a gyereket,ha közeledek a kutyával,hogy az megdöbbentő.Pusztán azért mert valamilyen okból kifolyólag ő retteg a kutyáktól,nem kéne a gyerekbe is azt nevelni,hogy fosni kell tőlük.cinkes...nagyon cinkes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!