Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Amerikai Stetfford Shireterier?

Amerikai Stetfford Shireterier?

Figyelt kérdés

[link]

mekkora gáz már, le se tudja írni a saját kutyája fajtájának a nevét rendesen , de szaporítja :S nem undorító??? "4 hetisek és már 2 kilosak.már most nagyon elevenek és mérgesek." uhh.... Ki szavaz arra, hogy "Kolompárék" árulják őket?ha értitek mire gondolok..

2011. júl. 6. 14:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hát na igen csak abban reménykedhetünk, hogy normálisabb emberek veszik meg és nem ez lesz a sorsuk mint a kedves "tenyésztőjüknél".
2011. júl. 6. 15:32
 12/15 A kérdező kommentje:
igen igen . az acélkék kiskutya viszont valami eszméletlen gyönyörű. ha tudna helyesen írni az illető , plusz valami igényesebb környezetben fotózta volna le őket, szerintem minimum a dupláját kapta volna érte , még így papírok nélkül is
2011. júl. 6. 15:35
 13/15 anonim ***** válasza:

Tanult egy ember lehet, egy értelmes szót alig találni.

Csak rá kell nézni a ruházatára meg a környezetre, a kutyákból akar pénzt csinálni ahelyett, hogy dolgozna.

Egy tenyésztő legalább költ a kutyáira és azért adja drágán, de az ilyeneknek csak könnyű pénzforrás.

2011. júl. 6. 16:25
 14/15 anonim ***** válasza:

Tényleg biztos szaporító, mert egy kicsit is következetes gazda legalább veszi a fáradságot, hogy normálisan leírja kedvelt kutyája nevét.

Az ilyet én se szeretem, de ettől függetlenül lehet elhamarkodottan ítélkezünk ez alapján, mert lehet hogy szereti is a kutyákat (csak furán adja elő)

2011. júl. 7. 10:19
 15/15 Tyler913 ***** válasza:

Ilyenkor nekem is kinyílik a bicska a zsebemben.Komolyan támogatnám,hogy a kutyatartást tanfolyamhoz és engedélyhez kössék,hogy az ilyen barmok ne kaphassanak kutyát a kezük közé.

Titkon remélem,normális gazdik veszik majd meg a kutyákat,de most őszintén: Ti vennétek kutyát ilyen embertől? Sajnos erős a gyanúm,hogy a vásárlók is hasonló kaliberek lesznek és a folyamat megy tovább.Pár hónap múlva meg már az ő gazdájuk tesz fel ilyen kérdést:

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__1968827-van-e..

2011. júl. 7. 22:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!