Amerikai Stetfford Shireterier?
mekkora gáz már, le se tudja írni a saját kutyája fajtájának a nevét rendesen , de szaporítja :S nem undorító??? "4 hetisek és már 2 kilosak.már most nagyon elevenek és mérgesek." uhh.... Ki szavaz arra, hogy "Kolompárék" árulják őket?ha értitek mire gondolok..
Tanult egy ember lehet, egy értelmes szót alig találni.
Csak rá kell nézni a ruházatára meg a környezetre, a kutyákból akar pénzt csinálni ahelyett, hogy dolgozna.
Egy tenyésztő legalább költ a kutyáira és azért adja drágán, de az ilyeneknek csak könnyű pénzforrás.
Tényleg biztos szaporító, mert egy kicsit is következetes gazda legalább veszi a fáradságot, hogy normálisan leírja kedvelt kutyája nevét.
Az ilyet én se szeretem, de ettől függetlenül lehet elhamarkodottan ítélkezünk ez alapján, mert lehet hogy szereti is a kutyákat (csak furán adja elő)
Ilyenkor nekem is kinyílik a bicska a zsebemben.Komolyan támogatnám,hogy a kutyatartást tanfolyamhoz és engedélyhez kössék,hogy az ilyen barmok ne kaphassanak kutyát a kezük közé.
Titkon remélem,normális gazdik veszik majd meg a kutyákat,de most őszintén: Ti vennétek kutyát ilyen embertől? Sajnos erős a gyanúm,hogy a vásárlók is hasonló kaliberek lesznek és a folyamat megy tovább.Pár hónap múlva meg már az ő gazdájuk tesz fel ilyen kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__1968827-van-e..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!