Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nemsokára fogunk venni egy...

Nemsokára fogunk venni egy kaukázusi kölyköt. Kennelbe be lehet zárni majd, ha jönnek hozzánk, attól nemfog megbolundulni?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert már hallottam ilyet, olvasgattam utána.Építkezni fogunk és szerintme a kutya hamarabb ottlesz mint mi, ez baj?Minden nap lejárnék hozzá és sétáltatnám is.A lényeg, hogy ha bezárjuk(akár kisebb korában is,hogy el ne szökjön) bevadulna?
2011. júl. 5. 10:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, honnan veszel kölyköt. Ha olyan alomból lesz, ahol a kutyák jellemzője a tolerancia más kutyákkal, nagyobb a lehetősége, hogy a tied is képes lesz jól megférni a kisebb kutyáddal.

Egy kutya vásárlásakor, főleg bizonyos fajtáknál meg kell nézni, milyen természet, milyen adottságok jellemzőek a szülőkre.

2011. júl. 5. 13:10
 12/13 anonim ***** válasza:

ma 12:55

hol írtam én ilyet, hogy minden a kutyafajtán múlik?

nem minden, de a kutya született tulajdonságai (ösztönei) adják az alapot. nem írtam elégszer, hogy jó kutya-gazda kapcsolat kell hozzá...?!

de abba a hitbe se ringassunk senkit, hogy egy ilyen kemény jellemű, karakán kutyánál CSAK a nevelésen múlik, hogy karakán marad-e, vagy labrador...

2011. júl. 5. 13:57
 13/13 anonim ***** válasza:

A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:57

Teljesen egyetértek veled,már az előző írásoddal is!

2011. júl. 5. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!