Szerinted milyen kutyát vegyek?
Szóval, panelban lakok. Kis mozgásigényű, nyugodt természetű kutyust szeretnék. Rövid szőrű legyen vagy legalábbis ne hulljon a szőre.
Milyen fajta kutyus felel meg nekem?
Szőrtelen kutyusok? [link]
nekem nagyon, de lehet neked nem tetszenek...nézz be egy menhelyre! :)
20.34-es válaszoló
Már én is javasoltam a kérdezőnek,de nem mondott rá semmit :( .
Én is imádom őket, nekem a perui a kedvencem. Neked melyik?
Kíváncsi vagyok a kérdezőnek melyik ötlet tetszik a legjobban.
nekem a kínai meztelen kutya tetszik,főleg mikor kicsik *-* ezek kisebbek a peruinál, nem? :)
20.42 válaszoló:
A kínai a kisebb, a perui a nagyobb. Én azt hiszem, csupasz mániás vagyok, mert a csupasz kutyák mellett a csupasz macskákért, de mégy a szőrtelen patkányokért is teljesen odavagyok.
Köszi mindenkinek a választ:)
1.Hörcsögöt,ugróegeret egyéb rágcsálókat nem szeretnék mert:Valahogy az hogy ő ott van a ketrecbe és mászkál az nekem nem elég.. kiveszem oké de akkor se olyan mint egy kutya.. nem lehet szeretni annyira szerintem. A másik ok hogy az anyám fél tőlük ezt szerintem nem kell ragoznom
2. a csupasz kutyusok sajnos nem tetszenek sajnálom:\
Nem értem hogy miért szenvedne egy kutya panelban. Nem kevés ember tart kutyát ott és nem tűnnek boldogtalannak persze csak ha szeretik őket. Egyébként ami a legjobban tetszett az a yorki. Utánna olvastam kérdezősködtem utcán akinek volt. Csak azért irom le nehogy az legyen hogy mert divat..
Köszönöm mindenkinek választ és a linkeket is:) Jó éjszakát:]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!