Milyen kutyát vegyek?
a szomszédomba van egy labrador, előnye : nagyon okos, intelligens, könnyen kezelhető, gyorsan tanul.
Tacsi előnye, hogy nem sok helyet foglal és enni se eszik annyit, mint egy labi, viszont elég sokat ás...
Amúgy a vizsla képes egész nap a kanapén is dögleni, ha olyanja van:D
a tacskó jó sztem, ha vizsla akkor szuka! kezelhetőbb! ha házba be engeditek akkor pláne tacskó.
Haver a kaukázusit is be engedte régebben és az biza a helyére ha letelepedett nem nagyon akart kimenni, a kényelem az kényelem.
A tacskó nagyon cuki kutyus!:D Nekem is volt anno 2olyan kutyám.:)
Itt leírnak mindent a tacskóról.:D
A labrador is fain kutya.:D
Nem tudom, h milyen kutya fajták jöhetnek még szoba, és azt se tudom h lakásba akarod vagy kertbe!
Majd írd le aztán én is leírom amit tudok róluk.:D
Amúgy itt nézd meg a kiskutyákat:
Vizsla:
Sok vizsla faj él a földön, és azt se tom h milyent akarsz!:D
Tessék itt a fajták:
Lakásban akarjátok tartani?
A tacsi jó választás lenne, annak nem annyira nagy a mozgásigénye. A labradornak viszont igen, és ha nem elégíted ki a mozgásigényét, hajlamos lehet az elhízásra.
A vizsla elég alkalmazkodó, de játékos és energikus kutya, nagyobb a mozgásigénye.
Szerintem neked mindenképpen kisebb testű kéne. Kis mozgásigényű kutyákat kereshetsz neten is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!