5 hónapos kölyök kutyámat szájba vágta a bátyám, csak azért mert szeretetből rá állt a nadrágjára a kutya, hogyan tudnám a kutyám erről leszoktatni, hogy rá álljon az emberekre?
Ha jól értem, akkor pisil be amikor jön valaki.
Ez azért van, mert alárendelőbb a kutyus, megadja magát, tudja, hogy ő az alsó rendűbb.A kisutya c. könyvben ezt írják.
Kedves Kérdező!
Én is sajnálom a kutyusodat,őszintén:)Azt javaslom én is,kicsi korábban erről az ugrabugrálásról még könnyű leszoktatni,sok sikert hozzá.A bátyádtól meg nem volt szép dolog,hogy ezt csinálta,beszélj vele is,kérd meg,legközelebb ne tegye,mert nagyon szereted a kutyust.Ha jóban vagytok,biztos meg fogja érteni.
OFF:egypár intelligens kérdező szerint szúrd le a bátyád.Ezt nekik írom,nem a kérdezőnek,tőle bocsi az offért.Vannak emberek,akik igenis félnek a kutyáktól,ezért még nem kell kiverni a fogaikat.Ja,és a kutya azért nem ember,bocsi...
Csak engem pofoznál föl,jól följelentenélek,kedves 16:48-as...azért ez nem így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!