5 hónapos kölyök kutyámat szájba vágta a bátyám, csak azért mert szeretetből rá állt a nadrágjára a kutya, hogyan tudnám a kutyám erről leszoktatni, hogy rá álljon az emberekre?
Jajj szegény kuytuska.. *.*
Én a Pedigree reklámon is elérzékenyültem,amikor mutatták a menhelyen élő kutyákat!
Sajnos azt nem tudom hogyan lehet erről leszoktatni :/
gyökér a báttyád.
pisilés nem ideggyengeség.annyira örűl h bepisílt(nekem ezt csinálta a kutyám)
másik problémára:határozottan szólj a kutyára amikor rá megy valakire és közben vágd pofán a báttyád
Én csak azt tudom elképzelni, hogy elmész a kutyáddal kutyaiskolába, és ha ilyen helyzet van, azonnal magad mellé hívod.
A bátyáddal pedig kezdesz valamit, a minimum, hogy érezteted vele, hogy egy s^ggfej, és nem vagy kíváncsi arra az agresszív, idióta fejére.
Hidd el, az emberek nem ilyenek. Peched van, mert a bátyád egy vadbarom. Remélem nem jár hozzátok sűrűn...én ilyenkor elvonulnék a kutyámmal, de az biztos, hogy a közelébe nem engedném.
Ezenkívül olvasd el Jan Fennel Kutyapszichológia c. könyvét, segíteni fog, hogy a kutyád természetesen kezelje, amikor valaki hazaérkezik. Az örömpisit pedig valószínűleg ki fogja nőni.
A lényeg, hogy amikor hazaértek ne csapjatok nagy ramazurit a kutyának, mert annál jobban belehergeli magát az örömbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!