Mi van ha egy szomszéd kihívja a rendőrséget, mert ugat a kutya?
nekünk is vannak ilyen kedves szomszédaink...
az egyik le akarta lőni a kutyámat, mert ugatott, de szerencsére nagy szőre volt és megállította a golyót
később pedig feljelentettek minket más szomszédok nevében ezek a jóemberek, mert hogy ugat a kutya, és hogy rosszul bánunk vele ->kijöttek az önkormányzattól és megállapították hogy a kutyák jó körülmények között vannak tartva és egyáltalán nem ugatnak, csak ha hergelik őket, majd elnézést kértek a kellemetlenségért és távoztak
ergo nem kell ez ilyen fazonokkal foglalkozni
nyugodtan lapátold a kutya ürülékét a szomszéd kertjébe :D
bérházi szomszéd vagy kertes házi?
én is voltam olyan bérházba,h a szomszéd kicsi kutyája úgy ugatott,mintha az ölemben lett volna a kutya. Amugy a kicsi kutyák néha még bosszantóbban ugatnak mint egy nagy eb.
De ha az öreg fószer meg beszól,javasolj neki füldugót:-)
Megkérdeztünk 2 szomszédot, egy mellettünk, egy alattunk, azt mondták nem szokták hallani. De azoknak van jobb dolguk is, mint egész nap hallgatózni egy kutya után.
Előfordulhat, hogy ugatott egy-kettőt a kutya, mert sok erre a kóbor kutya és ha ugatnak, van, hogy az enyém is visszaugat egyet. De annyit melyik kutya nem ugat? Akkor már nem is szabad kutyát tartani? De azok nem zavarnak senkit... Meg az ablak előtti játszótéren visitó gyerekek se. Meg az állandóan kalapáló meg veszekedő szomszéd se. Nincs nekem bajom velük, de nagyobb zajt csapnak, mint az én kutyám, mégse szólok semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!