Mit tennél? Szomszéd kutya helyzete
A helyzet a következő,hogy a szomszédunkban van egy kis kutya elég rövid láncon aki rengeteget sír nyüszít ugat.
Van hogy egész nap szinte megállás nélkül van mikor csendesebb. Nyáron éjjel a nyitott ablaknál alig lehetett aludni tőle. Egyre jobban bánt a kutya sorsa de a szomszédot nem ismerem ( albérletben lakunk itt )
Nem tudom mit lehetne tenni ebben a helyzetben. Feljelenteni az állatvédőknél ?
Ott fogyott el a türelmem mikor a múlthéten csütörtökön délelőtt haza értünk a kutyákkal a sétáról és a szomszéd utcából egy hölgy ide jött ( játszottunk ), hogy milyen jó hogy kint vagyok mert már nem bírja hallgatni a kutyám sírását ide jött megnézni hogy nincs e valami baj. Egyrészről nagyon jó hogy van aki figyel erre ( bár lehet őt is zavarja a sírás ) másrészről rosszul esett, hogy mért hitte azt hogy az én kutyáim sírnak. Akkor a szomszéd kutya már több órája megállás nélkül sírt. Ezért is mentünk el sétálni hogy addig nem halljuk. Meg éppen esedékes is volt. Ha az udvaron játszom az én "gyerekeimmel" akkor Ő is csendben van.
Van még egy kutyájuk aki szabadon járkál szerintem néha a házba is bemehet.
De ez a kis szerencsétlen most is órák óta ugat....
Hova fordulhatunk mit lehetne tenni ?
Kismajom
Én is örülök hogy nem csak én vagyok az egyetlen akit nagyon bánt ha egy védtelen állatot bántanak,rosszul bánnak vele!:S
Fordulj a helyi jegyzőhöz. Vagy az állatvédőkhöz!
Köszönöm a válaszotokat!
Csongrád megyében lakunk.
A Tappancsnak is írtam. Itt ők az állatvédők. Nekünk is az egyik kutyusunk innen van. A neten találtuk. Egy hónapot vártunk a kis hugyosra. A páromat teljesen az elvarázsolta Ő a kislánya a nagyobb kutyánk meg az én szerelmem az én kisfiam :)
Akkor holnap intézkedek.
Majd meg írom mi is volt!
Kismajom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!