Mi van ha egy szomszéd kihívja a rendőrséget, mert ugat a kutya?
A 70 éves szomszédodról lehetne kicsit több tisztelettel is beszélni. Valószínűleg a kutyádnak szeparációs szorongása lehet, és ezért mikor ti nem vagytok otthon folyamatosan ugat.
A dolognak két oldala van. Egyrészt te erről nem tehetsz, nehéz helyzetben vagy. Viszont a szomszédod egy idős ember, akinek nyugalomra van szüksége, és a folyamatos ugatás nyilvvánvalóan zavarja.
Ebben a helyzetben én úgy gondolom senki nem hibás, neked meg kell nevelni a kutyusodat, ez nyílván nem két percig fog tartani, és ez idő alatt a szomszédnak pedig türelemmel kell lennie. Persze, ha mikor panaszkodott neked, akkor is így beszéltél vele, ebben a stílusban, ahogy a kérdésedben írtál róla, akkor nem csodálom ha ki akarja hívni a rendőrséget.
Jó lenne, ha járnál kutyaiskolába, ha erre nincs lehetőséged, akkor viszont a neten is rengeteg hasznos tippet kaphatsz a szeparációs szorongással kapcsolatban.
(Nem ezer százalék, hogy ebben szenved a kutyád, de azért elég esélyes!)
Hozzáteszem, azt se lehet kizárni, hogy a szomszéd túlzott, és kétszer elugatta magát a kutyusod, és ő erre már begurult, nem tudom.
Mindenesetre próbálj meg kedves lenni vele és akkor remélhetőleg ő is máshogy fog hozzátok viszonyulni!
14:29
Ha kötekedik vele,hogy legyen nagyobb tisztelettel?Nyilván egy házsártos emberről van szó.
Nálunk is van egy ilyen 50 év körüli nő.Amikor ideköltöztünk cetliket rakott az ajtónkhoz,hogy feljelent csendháborításért,mert szerinte hangosan hallgatjuk a zenét.(mellesleg ez 5-ösön szólt) Viszont ő folyton folyvást ordíttatja a hülye dolly rollját,meg a nyugdíjas zenéit.Aztán megtudtam,hogy ő mindenkit feljelentget,így az erkélyről jól hallhatóan tudattam vele,hogy még egy cetli és kivágom az erkélyen.Azóta nem cetlizik.
VANNAK ILYEN ÖREGEK,AKIK MEG TUDJÁK KESERÍTENI AZ EMBEREK ÉLETÉT!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!