Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ugye segitetek? Nagyon fontos,...

Ugye segitetek? Nagyon fontos, ha a tanácsotok nem válik be akkor elveszitem a kutyámat! SOS LÉCCI

Figyelt kérdés

Az a helyzet h van egy 6hónapos fiu yorki kiskutyám és nem szobatiszta még mindig.

Van egy kis alomja arra az esetre ha nem lennék otthon hanem Pl.: Iskolában akkor abba belepisiljen kakáljon..

Háát ez nagyon ritkán jön össze.Általában naponta 3-4-5ször is leviszem de nem mindig végzi el a dolgát inkább fent ahol éppen rájön és akkor odapisil,kakál.

nemtudjátok h tudnám rászoktatni h csak akkor kakáljon ha lementem vele/Ált ugy viszem le h evés ivás után 15perccel../szoval h szobatiszta legyen..azért mégis már 6hónapos kéne h tartsa a pisit kis ideig..

Lécci segitsetek és adjatok tanácsot mert ha nem fogja megtanulni 2 honapon belül a szobatisztaságot akkor a szüleim azt mondták h elfogják adni!://

2011. júl. 2. 15:20
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

[link]

Ha még ezek után sem megy, keresd fel a cerbiseket, segítenek megoldani a dolgot. Egy szobatisztasággal biztos megbirkóznak, nem nehéz az, csak hozzáértés meg akarat kell :)

2011. júl. 3. 14:52
 22/24 anonim válasza:
Az én kutyám egész kicsi kora óta szobatiszta, miután elhoztuk a menhelyről, egyszer vagy kétszer fordult elő, hogy bepisilt, vagy kakilt, de akkor még tényleg nagyon kicsi volt, mert hát kidobtak 3 kiskutyát, amikor még szopizniuk kellett volna... a 3 kölyökből mindnek lett gazdija de csak az enyém élte túl... :( A lényeg, hogy szerintem még kevesebb volt, mint 3 hónapos, amikor már teljesen szobatisztává vált, ha hasmenése van, mindig felébreszt valakit, akár az éjszaka közepén is, de volt hogy fent voltam és oda jött hozzám, aztán szaladt az ajtóhoz, megint hozzám és megint az ajtóhoz... és akkor tudtam, hogy le akar menni sürgősen, egyébként máskor mindig apumat ébreszti fel! Biztos gondolta, hogy nyugdíjas, ráér még aludni... :D Mindenesetre egy kutyánál nagyon fontos, hogy ha bekakil vagy bepisil ne bántsuk érte, olvastam olyasmit, hogy van aki belenyomja az orrát a kutyája ürülékébe, ha bekakil de ez egyáltalán nem jó taktika, a te orrodat sem nyomták a pelenkádba... szóval ezt ne próbáld ki... -.-'
2011. júl. 4. 15:41
 23/24 A kérdező kommentje:
Szellőlány megadnád az email cimedet lécci? :D Amugy köszi a tanácsoakt csak ott könnyebb válasozolgatni az esetleges kérdésekre!!? Nagyonköszönöm a többieknek a válaszukat is nagyon megprobálom betartani.
2011. júl. 4. 20:16
 24/24 anonim ***** válasza:
Küldtem e-mailt:)
2011. júl. 4. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!