Milyen kutyafajtat ajanltok?
Figyelt kérdés
Egy 4 szobas tombhazlakasban elunk (a lakas a mienk) 8-an: en, a szuleim, 3 tesom es 1 horcsog meg egy halacska :D. Sulis idoszakban en 2-3-ig vagyok, az egyik tesom 1-2-ig, a masik nem tudom mert most lett kilencedikes :) A harmadik meg 5-6-ig...(ovis). A szuleink itthon dogoznak tehat itthon vannak :) Rendes kolkok vagyunk :D vinnenk setalni reggel, este, esoben, hosegben es en foleg nagyon sokat tudok a kutyakrol, nagyon sokat utanuk olvastam. Mi Golden Retrievert szeretnenk, de kivancsi vagyok a ti velemenyetekre :) Nem nagyon szeretnenk kismeretu kutyat...amugy gondolom mar kitalaltatok, hogy elso kutya :) Varom valaszaitokat :) Elore is koszi:)2011. jún. 30. 13:27
21/23 anonim válasza:
Én egy pitbull-t vagy egy bullterrier-t ajánlok:D
22/23 anonim válasza:
A golden retrievernek rengeteg mozgás kell és hely...Jobb lessz ha lemondtok erről a fajtáról, mert így csak ártotok neki,és ez kínzás minden szempontból. Hidd el vannak nagyon szép és aranyos kistermetű kutyák is! Itt van néhány fajta, képpel:
jack russel terrier
cardigan welsh corgi
cavalier king charles spániel
ez a mopsz és a beagle keveréke: puggle
23/23 anonim válasza:
a jack russelnek legalább napi 3 óra mozgás kell. nem elég egy séta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!