Milyen kutyafajtat ajanltok?
Figyelt kérdés
Egy 4 szobas tombhazlakasban elunk (a lakas a mienk) 8-an: en, a szuleim, 3 tesom es 1 horcsog meg egy halacska :D. Sulis idoszakban en 2-3-ig vagyok, az egyik tesom 1-2-ig, a masik nem tudom mert most lett kilencedikes :) A harmadik meg 5-6-ig...(ovis). A szuleink itthon dogoznak tehat itthon vannak :) Rendes kolkok vagyunk :D vinnenk setalni reggel, este, esoben, hosegben es en foleg nagyon sokat tudok a kutyakrol, nagyon sokat utanuk olvastam. Mi Golden Retrievert szeretnenk, de kivancsi vagyok a ti velemenyetekre :) Nem nagyon szeretnenk kismeretu kutyat...amugy gondolom mar kitalaltatok, hogy elso kutya :) Varom valaszaitokat :) Elore is koszi:)2011. jún. 30. 13:27
1/23 anonim válasza:
Nekem Bolognese kiskutyám van és nagyon okosak ezek a kutyák.Imádom!!Ezt ajánlom.Én nagyon sokat foglalkoztam a kutyussal,3 éves van nálunk és ha esik az eső akkor néha azt csinálom hogy megállok az ajtóba és kiengedem pisilni,kakilni,nem baj ha elment a látókörzetemből mert a sok gondoskodás meghozta gyümölcsét és biztos vagyok benne hogy nem menne ki az útra és nem hagy itt engem.
3/23 anonim válasza:
4/23 Timpike válasza:
palota pincsit, a kis termete miatt, s jól alkalmazkodik minden hez, a barátnőm kertesben lakik és neki az van, de nem sokat van kint a kertben mert inkább a lakásban van nagyon félti őket mert nagyon barátságos a természetük ,
5/23 anonim válasza:
utolsó vagyok tudom azt írtad,hogy nem szeretnétek kistestű kutyát de hidd el akkora lakásba nem okos dolog nagy kutyát választani(lehet a kutya se érezné magát jól)
8/23 anonim válasza:
Lakásba szerintem semmilyen kutya nem való. Pláne nem egy goldi. OK hogy elviszitek sétálni, de akkor sem jó egy kutyának sem, hogy a 4 fal között van a nap nagy részében. Vegyetek inkább olyan fajtát ami nem igényel túl sok mozgást pl. boston terriert. Kis testű, nem szeret rohangászni olyan sokat, és nagyon jól elvan lakásban. A goldeneknek feleadatok kellenek és rengeteg mozgás, különben rosszalkodnak. Egy kutya 10-15 évig él. Ha te elmész továbbtanulni és a tesók is mit fogtok csinálni a kutyával? Ki fogja gondozni? Mindenki szeretné, hogy legyen kutya? Mindenki részt venne a nevelésében? Ha ezek re a kérdésekre megadod magadnak a választ akkor hajrá. De szerintem legyen akkor kutyád, mikor már a saját lábadon állsz. Én is szeretnék kutyát, de a munkám miatt (2 hetente, kijárok Ausztriába ápolni) jelenleg nem lehetséges. 27/N
9/23 anonim válasza:
Esetleg közepes testű kutyus nem jó?Beagle,Uszkár(ráadásul ő nem is hullajtja a szőrét,bár én nem szimpatizálok az uszkárokkal mamámnak volt de én nem szerettem..),Kínai meztelen kutya,Amstaff,Spániel,Pincser,Bullterrier,Standard tacsi
Nagyobb testű kutyák: Dán dog(nem nagy a mozgásigénye,tökéletesen elvan egy panellakásban ungyanis kicsit lustább kutyus),Németjuhász,Boxer . Majd szólj h melyiket választottad.Üdv .
10/23 anonim válasza:
Egy kutyának,ha le van mozgatva, teljesen mindegy,hogy hol lakik. Nézzetek ki az udvarra. Amikor nem vagytok kint, a kutyák az esetek 99%-ban fekszenek,várnak rátok. A lakásban is így van. Szerintem jó a goldi,de csak nagyon-nagyon sok törődéssel,mozgással, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!