Egy 4 szobas tombhazlakasban elunk (a lakas a mienk) 8-an: en, a szuleim, 3 tesom es 1 horcsog meg egy halacska :D. Sulis idoszakban en 2-3-ig vagyok, az egyik tesom 1-2-ig, a masik nem tudom mert most lett kilencedikes :) A harmadik meg 5-6-ig...(ovis). A szuleink itthon dogoznak tehat itthon vannak :) Rendes kolkok vagyunk :D vinnenk setalni reggel, este, esoben, hosegben es en foleg nagyon sokat tudok a kutyakrol, nagyon sokat utanuk olvastam. Mi Golden Retrievert szeretnenk, de kivancsi vagyok a ti velemenyetekre :) Nem nagyon szeretnenk kismeretu kutyat...amugy gondolom mar kitalaltatok, hogy elso kutya :) Varom valaszaitokat :) Elore is koszi:)
megfelelő fizikai és mentális lefárasztás mellett teljesen jó egy kutyának az a lakás :)
nekem a 35kg-os munka vonalú juhászkutyám is volt lakáskutya, egyetlen egyszer rágott meg egy párnát, akkor amikor (először és utoljára) nem mozgattam le tisztességesen. egyébként pedig csak feküdt ott, ahol épp tartózkodtam.
2011. jún. 30. 15:58
12/23 anonim válasza:
Ha már golden méretben gondolkodtok, arra készüljetek fel, hogy rengeteg takarítás várható a szőre miatt!
Részemről ez az egyetlen negatívum amit fel tudok sorolni.
Nála jobb kutyát max egyet mondhatok: labrador.
Nem javasolnék sem tacskót, sem egyéb kistestűt, de csupán azért, mert ha nektek a retrieverek tetszenek, akik köztudomásúlag kedves, alkalmazkodó és megbízható kutyák, miért beszéljelek rá Titeket egy másikra.
2011. jún. 30. 16:05
13/23 anonim válasza:
Lakasba elso kutyanak ovis gyerek melle en azert inkabb kis-kozepes termetu kutyat ajanlok, es tapasztalatbol mondom, pedig en is a nagyobb kutyakat szeretem de lakasba rengeteg nehezseget jelent.
Ha nincs pontos elkepzelesetek mennyetek el egy menhelyre es ott majd ajanlanak nektek kutyat, rengeteg arva kutyus var pont egy ilyen kedves allatszereto csaladra. En ezt a ket egyesuletet tudom ajanlani, oket ismerem es nagyon rendesek:
Igen, gondoltam menhelyi kutyara is, de az a baj, hogy mi Romaniaban elunk, ez meg nem is olyan nagy baj, csak az, hogy a varosban asszem 2 menhely van...az egyikben nem lehet sajnos egyaltalan megbizni, a kutyak sincsenek beoltva azt hiszem...:( Es elleg vadak is...A masikrol reg nem hallottam, mondjk az elsorol sem :(
2011. jún. 30. 17:03
15/23 anonim válasza:
beagle
2011. júl. 3. 11:27
16/23 anonim válasza:
közép uszkár. nem hullajtja a szőrét és megfelelő testi és szellemi(!!!) lefárasztás mellett teljesen jól ellesz. nem rajongok értük, mert általában hülyére nyírják szegény szerencsétlenek szőrét, de egy teljesen átlagos, mindenhol egyforma méretű szőrrel még jól is néznek ki, ráadásul tényleg lakáskutyák.
2011. júl. 3. 12:31
17/23 anonim válasza:
Nem tudom mennyire lenne megoldható, de Szabolcs-Szatmár Hajdu-Bihar és Békés megyében is vannak menhelyek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!