Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért akarnak ennyien lebeszél...

Miért akarnak ennyien lebeszélni a Basset houndról?

Figyelt kérdés

Nagyon sok kutyás ismerősöm azt mondja,hogy a Bassetek betegesek, buták, makacsak, alig lehet őket nevelni.. szinte semmilyen trükkre nem taníthatóak meg, és biztos nem bírnék egy ilyen fajtával..

Mostmár teljesen elvagyok bizonytalanodva..

igazuk van ennek a sok ismerősnek?

:S

Köszönöm:)

16/L

2011. jún. 27. 12:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
nekem nagyon csúnya..jól mondják!!!!!!!!!!!!!!!
2011. jún. 27. 16:30
 12/17 nory0722 ***** válasza:
100%
Szerintem se itt kérj tanácsot,inkább írj egy tenyésztőnek,ő őszintén válaszol sok tapasztalattal. Nem feltétlenül kell tőle venned,szívesen válaszolnak. Itt van 3ember,aki értelmesen válaszol,a többi meg csak mondd valamit,mert már látott egyszer egy bassetet... pff. Nekem sem tetszik külsőre,mégsem bíráskodom. Szerintem minden basset külön egyéniség eleve,hogy vadászkutyák:) Én továbbra is azt mondom,írj egy tenyésztőnek,és ha még utána is tetszik,akkor ne érdekeljen,ki mit mond!
2011. jún. 27. 17:02
 13/17 nory0722 ***** válasza:
88%
És még annyit hozzá tennék,hogy a kutya érdekeit nézd első sorban. Tehát ha nincs napi 2órád,hogy foglalkozz vele,nincs kedved elvinni pl erdőkbe,kielégíteni a vadászigényét,nincs hozzá kellő türelmed,akkor ne vegyél ilyen fajtát. Az,hogy nincs tapasztalatod... szerintem ha kiskorától vannak melletted tapasztalt emberek és járatod suliba,igazán akarod,simán megbirkózol vele. Én is pont 16évesen kaptam a beagle-met(már 4éves), ő volt az első kutya,aki igazán csak rám volt bízva,mégis megbirkóztam vele. Suliba jártunk,megtanultam a fajtáról mindent: mit szeret,mit nem,mitől fél,mik az egyéni igényei,mi a legjobb neki,mit nem szabad,mit kell...hasonlóak. És nem bántam meg!! Imádom!:)
2011. jún. 27. 17:07
 14/17 anonim válasza:
100%
Nekem van egy Basset houndom és nagyon okos
2015. ápr. 18. 12:10
 15/17 anonim válasza:
100%
Hello! Nekunk basset hound kutyánk van,az Nem igaz hogybuták,nagyom okosak csak lusták. Ha olyat választasz inkább fiút,mert nekünk lány van de azzal rengeteg gond van!
2016. aug. 26. 09:01
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekünk 2 basettünk volt. Az első 6 éves voltam mikor elhozták anyuék a tenyészetről. Egyáltalán nem igaz hogy buták kicsit lustácskák de tudnak nagyon aktivak lenni. Szótfogadnak a gazdájuknak de bizony néha makacsok pl a miénk nem szökött el nyitva lehetet hagyni a kaput még is minden áldott nap eljött elém az iskolába akkárhogy probálta anyám otthon tartani mindig kisliszolt :) a füleit heti egyszer tisztitani kell meg etetésnél kell figyelni h ne logjon bele a füle a kajába. Nem szabad hagyni hogy ugráljanak. Mi sokat vittük a dunára az erdőbe poráznélkül se ment el a közvetlen kőzelünkből. Ellrnben a másodikat utcán találtuk ő sokkal makacsabb szökösebb szeleburdib volt. Nevelés kérdése. Én imádtam mindkettőjüket.
2017. febr. 5. 07:26
 17/17 anonim válasza:

Az én családom nagy Basset Hound rajongó. Eddig volt már úgy egy hat. Nagyon imádni való lüke kutyák!

Amiket hallottál az nem teljesen igaz. Nekünk mindegyik kutyánk be volt oltva és egyik sem volt beteg. Remek vadászkutyák, hihetetlenül jó a szaglásuk! Bár tény, hogy eléggé lusták. A makacsság meg egy olyan 60%.

2018. febr. 8. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!