Miért hiszed azt, hogy jól nevelt a kutyád?
Komolyan érdekel, hogy ki miből vonja le azt a következtetést, hogy az ő kutyája aztán a világ legjobban nevelt ebe?
Pl. - szomszéd kutyáját megöli mert ugye védi a házat
- vicsorog a kutyafuttatón a többi kutyára de azért beviszi,
- imádja a gyerekeket és nem bántja az embereket póráz nélkül csalingál a kutya, de nekiugrik egy békésen játszadozó másik ebnek... és még sorolhatnám.
Miért hiszik egyesek azt,hogy megnevelték a kutyájukat, holott csak egy bizonyos környezetben ismeri, ha kiviszi a nagyvilágba akkor érik a meglepetések?
Miért NEM FIGYELTEK VALÓBAN a kutyátokra, miért nem veszitek a fáradtságot,hogy megismerjétek Őket? Miért csak az számít,hogy milyen fajta, mekkora, hogy lehet vele villogni? (Akinek nem inge..)
Hogy ezek az emberek miért hiszik,azt nem tudom,de azt se,hogy miért hiszik más emberek,hogy ne lenne valakinek joga elengedni a kutyáját,akár egy parkba.
A városban,ahol lakom,nincs 1!db kutyafuttató sem.Aztán nehogy már emiatt soha ne rohanhasson egyet a kutyám,ne játszhasson egy kutyával sem,mert csak pórázon szájkosárral vigyem ki az utcára.
Tény,hogy ehhez meg kell nevelni egy kutyát,és ha olyan a kutya és a gazda,az ég világon senki nem fog belekötni...
Amit nagyon rühellek,ha jön valaki kutyával,és nem fogja meg a magáét.Én ha idegen kutyát látok,az enyémeket pórázra rakom.Ha közelebb érnek,akkor meg lehet ismerkedni a kutyáknak,esetleg elengedni,hagy játszanak...De előbb kérdezzék meg.Mert lehet az én kutyám nekimegy az övének,ha csak úgy odaszaladgál. Szerencsére nem ilyenek,de előfordulhatna,csak kutyákról van szó...Ha én képes vagyok megfoni,akkor ugyan ő is vegye a fáradságot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!