Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért hiszed azt, hogy jól...

Miért hiszed azt, hogy jól nevelt a kutyád?

Figyelt kérdés

Komolyan érdekel, hogy ki miből vonja le azt a következtetést, hogy az ő kutyája aztán a világ legjobban nevelt ebe?

Pl. - szomszéd kutyáját megöli mert ugye védi a házat

- vicsorog a kutyafuttatón a többi kutyára de azért beviszi,

- imádja a gyerekeket és nem bántja az embereket póráz nélkül csalingál a kutya, de nekiugrik egy békésen játszadozó másik ebnek... és még sorolhatnám.

Miért hiszik egyesek azt,hogy megnevelték a kutyájukat, holott csak egy bizonyos környezetben ismeri, ha kiviszi a nagyvilágba akkor érik a meglepetések?

Miért NEM FIGYELTEK VALÓBAN a kutyátokra, miért nem veszitek a fáradtságot,hogy megismerjétek Őket? Miért csak az számít,hogy milyen fajta, mekkora, hogy lehet vele villogni? (Akinek nem inge..)

2011. jún. 27. 09:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az ilyen ember nem hiszi azt m hogy jól nevelt a kutyája véleményem szerint , csak tetszik neki amit csinál.Nemegyszer láttam már olyat , hogy egy kutya ok nélkül támadóan lép fel egy másik semleges kutyával szemben , az okos gazdája meg "jólvan buksi ügyes vaagy , megvédted a gazdit...." és szépen rádicsér a rossz magatartásra.Meg már többször is jártam úgy , hogy sétáltatás közben ránktámadott egy kutya miután a kiszökött a rossz kerítés miatt (és volt hogy direkt engedték rám a kutyákat...) , a gázdája meg sipákol hogy "jajj fifikutya nem szabad , nemszoktál te ilyet csinálni" aztán ha felrúgom a dögöt még a gazdájának áll feljebb. Eddig még a 10-15 esetből csak egyszer kért bocsánatot az ilető akinek kiszaladt a kutyája.
2011. jún. 27. 12:10
 12/14 anonim ***** válasza:
Megtámadott a Káj? Nem. Csak ismerkedett. Akkor miért is vagy kiakadva?
2011. jún. 27. 13:41
 13/14 anonim ***** válasza:

Hogy ezek az emberek miért hiszik,azt nem tudom,de azt se,hogy miért hiszik más emberek,hogy ne lenne valakinek joga elengedni a kutyáját,akár egy parkba.

A városban,ahol lakom,nincs 1!db kutyafuttató sem.Aztán nehogy már emiatt soha ne rohanhasson egyet a kutyám,ne játszhasson egy kutyával sem,mert csak pórázon szájkosárral vigyem ki az utcára.

Tény,hogy ehhez meg kell nevelni egy kutyát,és ha olyan a kutya és a gazda,az ég világon senki nem fog belekötni...

Amit nagyon rühellek,ha jön valaki kutyával,és nem fogja meg a magáét.Én ha idegen kutyát látok,az enyémeket pórázra rakom.Ha közelebb érnek,akkor meg lehet ismerkedni a kutyáknak,esetleg elengedni,hagy játszanak...De előbb kérdezzék meg.Mert lehet az én kutyám nekimegy az övének,ha csak úgy odaszaladgál. Szerencsére nem ilyenek,de előfordulhatna,csak kutyákról van szó...Ha én képes vagyok megfoni,akkor ugyan ő is vegye a fáradságot

2011. jún. 27. 15:46
 14/14 anonim ***** válasza:
12:10:ez elég tipikus eset errefelé is... :D :S Csak még ki kiabálják azt is,hogy NEM BÁNT NEM BÁNT! aha persze,azért vicsorog... xD Bár nálunk az gyakoribb,hogy két nagy kutyával rendelkező ember beszélget,fittyet hányva a kutyájára a kutyák pedig össze vissza futnak. Én pórázzal sétáltatom a kistestű kutyámat és azok a kutyák akik futnak már támadnának is ránk. Persze ez kit érdekel? Mi meg futhatunk vissza.
2011. jún. 28. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!