Lift nélküli, emeleti kutyások, hogy bírja a kutyi?
hát nagyon mit csinálni nem tudsz, hacsak nem szerelsz egy csigát az ablakba, amire egy kosarat tennél, abban leeresztve a kutyát:)
10 éves kutty az már nem mai csirke, szóval egy jó minőségű táp mellé sem árthatna neki egy kis izületvédő szerintem.
3-on laktam, régi ház, mai 5-nek felel meg, semmi baja nem volt a kutyáimnak. 5 illetve 6 éves korukig laktunk ott, én kevésbé szerettem a napi 3*-i lépcsőzést, de az velük járt.
Ha soha nem lépcsőzött, akkor próbáld szoktatni, lépcsőztesd apránként, mielőtt költöztök.
Eskü, én már arra is gondoltam, hogy ablakból vhogy leeresztem, de nagy a rizikó, hogy esetleg leszakad és az gázabb minthogy lépcsőzni kell :(
Nem akarnám, hogy emiatt baja legyen, de semmi esetre sem válnék meg Tőle azért mert 4ikre költözünk.
Napi 2 séta kevés neki pláne ha ennyire energikus és főleg, hogy megszokta a kertes házban való szabad mozgást.
Mi 3.on lakunk, 2 éves staffordunk van, még fiatal, jól bírja.
Semmi baja nem lesz a plusz 80 lépcsôfoktól. Komolyan miért nem lehet a kutyát kutyaként kezelni. Ha nincs elhízva, jó a váz és izomrendszere akkor nem lesz semmi baja. Ennyi. A napi 2 séta inkább problémás.... az ugyanis azt jelenti h 12 órán keresztül nem üríthet a kutya. Az szerintem durva és megkockáztatom h nem is igen egészséges. Ez utóbbival sokkal többet ártasz neki mint a lépcsôzéssel. A lépcsôn meg nem kell hagyni ôrültködni.
Nekem 6.5 éves labradorom van, 4. emelet napi 3-4 séta (attól függ hogy jön ki a lépés), aktívan agilityzik és jár velem futni, semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!