Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem figyel rám a kutyám?

Miért nem figyel rám a kutyám?

Figyelt kérdés
2 éves kan kutya, az utóbbi 1 héten engedetlenné vált, folyton, szaglászik, nem figyel, nem érdeklik a játékai, csak ha a kertben játszunk, a kaja is sokkal kevésbé motiválja, a kutyaiskolában is gyakran elrohan más kutyákhoz. Lehet, hogy érzi a tüzelő szukák szagát? Vagy valami más a baj? A kertben teljesen normálisan viselkedik, sétánál van a baj.
2009. márc. 24. 20:25
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Persze, lehet ivartalanítani, ha párzott már, sőt vemhesen is, de az veszélyesebb és érthető módon rossz érzést kelthet az emberben, bár még mindig a jobb döntés.
2009. márc. 25. 14:49
 22/23 anonim ***** válasza:
szerintem a 21:06-os rátapintott a lényegre
2009. márc. 25. 22:44
 23/23 anonim ***** válasza:

Én is a Jan Fennel módszert használom, egy hete csináljuk és hihetetlenül hatásos! Ezért bátran ajánlom neked én is. Vannak visszaeséseink, de nem várhatod, hogy egyik napról a másikra változást tapasztalj. Az én kutyámnak nagyon komoly viselkedészavarai vannak és ezért kezdtem el, mert a "hagyományos" módszerek sorra kudarcot vallottak. Szóval szerintem csináld és ne add fel!

Egyébként aki Jan Fennel módszerével dolgozik és kedve lenne velem megosztani a tapasztalatait, írjon nekem a lolly.baby@freemail.hu címre! nagyon örülnék neki és kíváncsi vagyok mások eredményeire! Köszönöm!

2009. márc. 30. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!