Megsajnálnátok egy elütött kutyát és elvinnétek állatorvoshoz is?
Nekem egy kutyám van, ő a mi királygyermekünk,neki mindent megadunk, amit tudunk,de többre nem futja. Ő is mentett kutyus.
Még nem kerültem ilyen helyzetbe, de más sokx filóztam.
1.felhívnám az állatorvost
2.keresnék neki ideiglenes gazdit ill. menhelyet, ahol hely is van
3. Amíg egyik sem jön össze próbálnám állni a számlát, az biztos, ha a havi 70 ezres fizumból, amiből 50 lakbér éskapok 20at otthonról, szal a 40 ezer ftom az első kezelésekre sem lenne elég. :(
Télleg ilyenkor mi van? Ha nem tudok fizetni kidob a kutyával az állatorvos? A környékünkön minden állatorvos "aranyos", de ha haladékot kérek nem annyira aranyosak.
természetesen!
sajnos én is ütöttem el kutyát mert szerencsétlent kidobták és sötétben mentem és kiugrott elém!azonnal megálltam és bőgve rohantam hozzá!azonnal rohantam vele egy remek állatorvoshoz!Szerencsére nem lett semmi baja,csak az autómnak!de nem baj!de volt rá példa hogy haza is vittem,de ha már nem él szegény akkor is az a minimum hogy elrakom az útról ha már az a barom nem aki elütötte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!