Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Megsajnálnátok egy elütött...

Megsajnálnátok egy elütött kutyát és elvinnétek állatorvoshoz is?

Figyelt kérdés
2009. márc. 24. 17:04
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
80%
én igen de ez nem túl jó kérdés me aki nem az ugyse válaszol
2009. márc. 25. 18:26
 12/25 anonim ***** válasza:
90%
Én elvinném,de a szüleim nem engednék mert még ök fizetik a kölcségeket,de biztos hogy ha nem tudok segiteni akkor felhivok egy állatszervezetet hogy ments-ék meg.
2009. júl. 20. 19:17
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Milyen jó,hogy itt mindenki ilyen segítőkész,de sajnos NEM.Tudom,hülyén hangzik,de Mo-n az emberek 30%-a vinné el vagy még annyi se ez a 30% szinte mind itt van.

Szerintem elmennének szegény kutya mellett vagy 20-an és jajj szegény,de én semmit nem tudtam tenni és magukat sajnáltatják!Közbe mindenki tud cselekedni még egy 6 éves is megtudja tenni,hogy legalább az egyik házba becsöngett és megkéri a nénit/bácsit,hogy hívjon valakit!De a 12-16 évesek még beleis rugnak (tisztelet a kivételnek) én 13 vagyok nem szeretem a macskákat,sőt ruhellem,de már kettőt megmentettem,a kutyákat imádom és belülők is már párat mentettem inkább erre fordítom a zsebpénzem ha már más nem képes a kisvárosunkba megtenni.Borzalmas,hogy mindenki ,hogy tud a városunkba "mindent a kutyákról",de mégse tudnak,mert még mindig azon versenyeznek kinebb könyebb az ""extra mini"" yorkija,borzalmas,hogy össze-vissza szaporítanak,borzalmas,hogy anniy kutya van a menhelyen,és borzalmas,hogy amikor olyan helyzetbe kerül valaki,hogy elüt egy kutyát vagy nézzi,hogy elütik a kutyát nem cselekednek hanem inkább belerugnak vagy elfutna rálépnek a gázra és elmennek aztán otthon sírnak a családnak,hogy milyen tragédián mentek át és mindenki ott vígasztalja,hogy jajj szegényem.Ezt nem fogom megérteni SOHA.Nem tudom másoknál milyen a várus/falu,de nállunk ez megy :(

2009. júl. 20. 20:41
 14/25 anonim ***** válasza:
82%
hát biztos hogy aki rühelli az állatokat az nem jön ide:D az előttem válaszolónak mondom. én is 13 éves vagyok. én már 4x is kerültem ilyen helyzetbe, pedig csak egy kis faluban lakom. úgyhogy elég jól ismerem a körzeti állatorvost!:D mindegyik elpusztult volna az állat. 3 kutya és egy macska. nekem menhelyről van 3 kutyám. egy 3 lábú yorkim, és kettő közepes nővésú keverék. egy elhagyott házból mentették ki őket. imádom azt a három kisördögöt és remélem más is így cselekedne a helyemben.
2009. júl. 20. 20:56
 15/25 anonim ***** válasza:
76%
Velem már 3-szor történt meg de sajnos a 3.-at nem tudta megmenteni az állatorvos, csak őt nem az autó gázolta el hanem a vonat vágta le a lábát kihívtam az állatorvost és elaltatta de így volt neki a legjobb.
2009. júl. 20. 21:02
 16/25 anonim ***** válasza:
82%

Én 17éves vagyok, és kb. 11-12éves voltam,amikor egy alaszkai malamutot a szemem láttára ütöttek el, majd dobták az út mellé. Szegény kutxus már alig élt, valami kijött a szájából, és vissza is ment. Én hívtam sírva az állatorvosunkat,és kértem,hogy csináljon valamit. Szegényt már csak elaltatni lehetett.

Engem ez annyira megviselt,hogy egyfolytában csak sírtam, és éjszaka róla álmodtam...újra és újra láttam,ahogy elütik...borzalmas volt...még most is könnybelábad a szemem,ha rá gondolok:(

2009. júl. 20. 21:47
 17/25 anonim ***** válasza:
74%

A jogsi megszerzésekor az eü oktatáson a tanár azt mondta, hogy az autó vezetők 2%-a áll meg balesetes kocsinál segíteni (2 évvel ezelőtti Sonda Ipsos felmérés).

Akkor kutyánál, macskánál, süninél, nyuszinál hány százalék???

Szép és jó, hogy itt 16-an azt válaszolták, hogy, persze, természetes.

Amikor munka nélküli vagy 3 gyerekkel és a ház törlesztőjével, rezsijével, akkor miből fizeted ki az elgázolt kutya akár százezrekre is felrúgó gyógyíttatását?

Egy pl. 3. emeleti másfél szobás panel lakásba hogyan fogdsz be egy sérült kutyát?

Egy naiv, kutyához nem értő ember vajon oda mer nyúlni egy fájdalmaktól fetrengő kutyához?

Másfél éve dolgozom menhelyen, természetesen azonnal megállok, ha ilyet látok, ez nem is kérdés számomra! Az én Murpy-m, hogy mindig csak olyan elgázolt állatokat "találok", akik már teljesen szét vannak trancsírozva. Mindig "későn" érek oda... :(((

2009. júl. 20. 22:30
 18/25 anonim válasza:
73%
Mindenféleképpen.Nem lenne szívem magára hagyni
2009. júl. 21. 08:02
 19/25 anonim ***** válasza:
59%
igen! én kutyát macskát vagy mást bármikor szívesen megmentenék!
2009. júl. 21. 10:25
 20/25 anonim ***** válasza:
Sajnálnám, és hívnék olyat, aki tud segíteni.
2009. júl. 21. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!