Vigyem el elaltatni a kutyámat az állatorvoshoz?
nehéz döntés.
vigyétek el az állatorvoshoz. a seb miatt már alapból el kellett volna. vagy elvittétek? majd ő ad tanácsot.
"Ezt nem dönthetjük el helyetted. De ha szerinted már csak szenved, fájdalmai vannak akkor jobb ha szépen elalszik.Mérlegeld,hogy vannak e még boldog napjai."
Nagyon nehéz döntés, de ha már nincs megfelelő életminősége, akkor jobb ha elaltatja az orvos. 3 németjuhászom van urnában, nekem se volt könnyű kihívni az orvost.
Ő 1996-ban született? Nekünk is volt két nagytestű kutya. Egy leonbergi (1994-2005) és egy újfoundlandi (1996-2007). A leó sajnos elpusztult, mert későn vettük észre a gyomorcsavarodását, az újfoundlandit meg elaltattattuk, mert diszpláziás volt, egész életében gyógyszeren élt, de ekkorra már nem bírt felkelni. Nagyon fájó gyász volt mindegyik elvesztése. Mondjuk is mindig, hogy a kutyatartás egyetlen nagy baja, hogy hozzánk képest nagyon rövid ideig élnek.
Tanácsolni csak azt tudom, hogy ha már nagyon szenved, akkor ne hagyjátok neki, 15 év nagyon hosszú, szép élettartam egy nagytestű kutyánál. És teljesen megértem, átérzem, hogy mit éreztek.
Szerintem amíg csillog a szeme és csóvál, ha mondod a nevét, akkor még éln akar egy kicsit. Ha már nem csillog a szeme, nem eszik szívesen, nem csóvál, akkor van itt az idő, hogy átkísérd a szivárványhídon...
Sajnálom szegényt :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!