Mit csináljak, hogy ha a kutyám nem engedi a másik kutyámat enni? (bővebben lennt) SOS
Figyelt kérdés
Mindakettő kutya nagyon domináns, egyik szuka a másik kan. Most a kan a "falkavezér" és nem engedi a szuka kutyát enni. Már nagyon levan soványodva. Külön tálba etetjük őket folyamatosan ott állunk felettük, de ha a kan végzett menne oda a szukához, hogy elvegye az eledelét. Tesóm úgy szokta megfogni, hogy a szuka tudjon még enni. Amikor a kan vakkant eggyet, a szuka egyből otthagyja az ételét, és a kan azt is megeszi. A kan jóval nagyobb már mint a szuka, a szuka sajnos még nőni se tud, annyira nem engedi enni. Mit tegyek ennek érdekében? Hogy mindakettő kutya békésen tudjon enni és mindakettő fejlődjön?2011. jún. 22. 10:18
11/15 anonim válasza:
miért nem te vagy a falkavezér, ez nem történehten meg ha ti vezetnétek a kutyákat és nem ő titeket.
12/15 anonim válasza:
Az én kutyám is ezt csinálta ráadásul a másik kisebb testű is. Azt csináltam, hogy csak egy tálat hoztam. Leültettem a kant. Oda tettem a szuka elé, aki először nem mert enni. Amikor a kan oda akart menni a tálhoz rászóltam és megböktem. A szuka nyugodtan evett, a kan pedig miután megvárta türelemesn, hogy a másik már megette kapott ő is.
Azóta 1 tálból is hajlandóak enni. Nem hagyom, hogy a kutya mondja meg, hogy ki mennyit ehet.
13/15 anonim válasza:
2 felnőtt bullterrierem van.
Egyik erősen domináns,másik megadó típus.
Külön szobában etetjük őket szigorúan,nem is látják egymást.
14/15 anonim válasza:
ameddig az egyik eszik,a másikat zárd be valahova..vagy kösd meg a kant,és a szukát messzebb etesd tőle,és akkor nem tudja elvenni tőle
15/15 anonim válasza:
nekünk is kettő van, ők egyszerre esznek, és ha végeztek somfordálnak a másik körül, és tisztára nyalja mindkettő a másikét. :) szerintem is zárd el. nekem elég ha rászólok, de hát nem minden kutya egyforma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!