Bettuta kérdése:
SOS! Van egy hetem hogy megoldjam, ha nem el kell vinnem a kutyámat. A kan kutyam az éjjel közepén és hajnalban megállás nélkül ugatja a szuka kutyánkat, minden éjjel már tobb mint 3 hónapja. Mit csinaljak vele? - tényleg zavaró!
Figyelt kérdés
2011. aug. 25. 20:23
1/18 anonim válasza:
Miért ugatja? Nem egy helyen vannak?
2/18 anonim válasza:
Lefekvés előtt egy 2-3 órás séta.
3/18 anonim válasza:
Az én kutyáimnak is nagy a pofája, éjszakára képtelenség volna őket kint hagyni az udvaron. De emiatt miért kéne őket elpaterolnom?
Én minden este becsukom őket. Egyik megy a kiskazánházba aludni, másik bent alszik a folyosón. Egész este csönd van és kutyahorkolás:)))
4/18 anonim válasza:
vidd el lefekvés előtt egy jó ideig sétálni. a mi kutyánkra mindig rászóltunk ha nagyon ugatott még kiskorában, így nagy korára egyáltalán nem ugatja pl. az elhaladó embereket. meg kell rá tanítani. nincs ivartalanítva? mert akkor nem is csoda.
5/18 A kérdező kommentje:
A szomszédok nem bírják elviselni. Egy helyen vannak. Nem tudom őket külön helyre zárni.
2011. aug. 25. 20:35
6/18 anonim válasza:
Sétáltasd meg, játsz vele. Utána nem lesz kedve ugatnia, bealszik :D
7/18 A kérdező kommentje:
A kan nincsen ivartalanítva...
Köszönöm mindenkinek, megpróbálom a tőlem telhetőt.
2011. aug. 25. 20:41
8/18 anonim válasza:
De igen, tudod, csak nem akarod. Lehet kennelt csinálni, be lehet engedni a házba, vagy egy melléképületbe és lehet nyavalyogni, hogy nem tudom...
9/18 anonim válasza:
Egy kancsó víz a pofijába és "csend legyen" parancs! Tudom drasztikusan hangzik, de nálunk is ugyanez volt. Hiába volt lefárasztva a kutya! Azóta nincs ilyen gond mióta 2-szer nyakon öntöttem!
10/18 anonim válasza:
Nekem ami bevált az az esti séta és utána etetés, így alszik éjszaka. És van még egy módszer, hasonló a vízzel leöntéshez, egy műanyag dobozba (lehet flakon, vitaminos doboz,arckrémes doboz stb) apró csörgő dolgokat tettem, gombokat, csavarokat és ha ugat, kimegyek hozzá és megrázom előtte. Nem tudja, hogy honnan jön a hang és megijed, pár alkalom elég volt és most ha már nyitom az ajtót, szalad a helyére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!