Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Baj, ha túl pontosan tudom,...

Baj, ha túl pontosan tudom, milyen kutyát akarok?

Figyelt kérdés
A tenyésztő nem fog elküldeni a ... ha elmondom? Amúgy képes vagyok várni amennyit csak kell, meg ugye több tenyésztő is létezik... Vannak olyan elvárások amikről hajlandó vagyok lemondani, de a többségről nem.
2011. jún. 20. 19:52
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam hogy biztos, de azért tág kereteket csak ad. Különben meg sok szín tetszik szóval emiatt nem aggódom annyira. Nekem, ciki vagy nem ciki fontos a kutya kinézete. Az jobban aggaszt, hogy a tenyésztőt nem fogja-e zavarni, hogy pl én csak lány kutyát szeretnék (szóval ha van egy tökéletes kisutya de fiú, akkor inkább nem szeretném)...
2011. jún. 20. 20:34
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy zavarná. Anno én is mondtam a tenyésztőnek, hogy nekem csak szuka jöhet szóba, kan kizárva. Munka célra kellett a kiskutya, elmondtam neki korrekten az indokaimat, hogy miért nem kell kan kutya. Megértette. Vártam a fedeztetésre, az alomra és megszületett 4 kan...Megkérdezte, hogy nem gondoltam e meg magamat esetleg, de elfogadta a válaszomat. Végül más tenyésztőtől lett kiskutya, szinte teljesen véletlenül. Fontos volt nekem az is, hogy nyár elején tudjam elhozni a kiskutyát így amikor egy másik tenyésztő felhívott, hogy visszamondtak nála egy lefoglalt szukát, nem gondolkoztam sokat.
2011. jún. 21. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!