Baj, ha túl pontosan tudom, milyen kutyát akarok?
Figyelt kérdés
A tenyésztő nem fog elküldeni a ... ha elmondom? Amúgy képes vagyok várni amennyit csak kell, meg ugye több tenyésztő is létezik... Vannak olyan elvárások amikről hajlandó vagyok lemondani, de a többségről nem.2011. jún. 20. 19:52
1/12 anonim válasza:
ha nem irreális az elvárás akkor miért küldene el?
3/12 A kérdező kommentje:
Hát mert nekem pl olyanok is fontosak, hogy a színe meg a neme... Ezen felül komolyan sportolni is akarok vele meg kiállításra járni. A jelleméről is elég határozott vágyaim vannak. És ez már eléggé megközelíti a tökéletest, de olyan nincs. Elég sok szerencse kell, hogy ez mind meglegyen egy kutyában.
2011. jún. 20. 20:06
4/12 anonim válasza:
Egy 2 hónapos kutya jelleméből csak a trendet látod, hogy merre indul. De nem tudod pontosan
5/12 anonim válasza:
a jelleme nagyban tőled függ. Nem tudom milyen fajtát szeretnél de pl én agyérgörcsöt kapok mikor egy gazdi idejön és ő egy merle kutyát szeretne két kék szemmel fehér csillaggal a homlokán...(nem egy hasonló esetem volt) na most ilyen nincs, vannak fajták ahol a szín totális véletlen. Másoknál az egész állomány egyforma színű.
Arról nem is beszélve, hogy egy szuper show border vagy más fajta soha nem lesz jó verseny sportra magas színvonalon és fordítva. de hobbyra és kisebb kvalitású versenyekre jó lehet.
6/12 A kérdező kommentje:
Hát nem, de ha nem passzol az alap akkor nem fogom tudni olyanra nevelni amilyenre én akarom.
2011. jún. 20. 20:14
7/12 anonim válasza:
nem tudom milyen fajtáról van szó, de a kemény sport és a show a legtöbb fajtánál két egymásnak ellentmondó kritérium
8/12 A kérdező kommentje:
Én nem akarok kék szemet, sem csilagokat. Csupán fontos a szín, és ez a fajta meglehetősen színes, viszont van egy-kettő ami gyakori, a többi meg ritkának mondható. Én meg beleszerettem ezekbe a ritka színekbe. De ha ismerjük a szülőket, és a többit akkor azért valamennyire be lehet határolni hogy mi várható.
2011. jún. 20. 20:17
9/12 A kérdező kommentje:
Nem akarok világgyőztes kutyát, csak szeretném ha olyan egyed lenne aki megüti a mércét a tenyésztéshez is. Ez a fajta még nem nagyon vált külön.
2011. jún. 20. 20:18
10/12 anonim válasza:
ebbe ne legyél biztos, nálam olyan színű kölyök született most amire kb 10% esély volt és a várható színek pedig nem születtek, szóval ezt nem lehet tudni. Persze lehet olyan színű kutyád de szerintem a szín a küllem és jellem után sokadlagos szempont egy kutya vásárlásánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!