Ha tenyésztőtől akarok kutyát venni?
én nem vennék tenyésztőtöl, mert azokról sok jót még nem hallottam :(
milyen kutyus?
Tényleg nagy befektetés anyagilag a tenyésztés? Nagyon szeretnék elkezdeni komolyan foglalkozni vele, még tanuló vagyok, de miután lediplomázok komolyan érdekelne.
Szóval tényleg sokat kell bele fektetni? Profitra egyáltalán nem számítok, nem is ezért kezdeném el, viszont nem tudom mennyit kellene össze gyűjtögetnek, hogy el tudjam kezdeni.
OH vagy?
Szerintem, anyagilag igen, nagy befektetés... A normális tenyésztők nagyon sokat ráköltenek a kutyáikra: Szűrések, utazások a kiállítások stb... Meg rengeteg idő is! De ha tényleg ezt szeretnéd menni fog, hajrá!
Hú, akkor tényleg nagyon sokat kell rá gyűjtögetnem, de mindent bele adok!
Az ismeretekkel nem lesz baj, mindig is érdekelt az etológia és az állattudományok, van is állatorvosin ismerősöm, tőle is tudok könyveket kölcsön kérni. Genetikából pedig most vizsgáztam :)
Jaaj nagyon nagy álmom valósulna meg...
Fordítva állj neki a kérdésnek, és kezdj el már most kiállításra járni. Ismerd meg a fajtádban leggyakoribb vérvonalakat, ismerkedj a tenyésztőikkel. Lépj be a fajtaklubba! Gondold át, hogy pontosan mi a célod, mit szeretnél elérni a saját vérvonaladdal, mitől lesz az különleges?
Előbb-utóbb lesz egy párosítás amibe menthetetlenül beleszeretsz, és ha szerencséd van, ki tudod választani az első szukád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!