Vennétek olyan (igazi) tenyésztőtől kutyát aki ilyen?
Én nem. Ha vennék egy kutyát tenyésztőtől, nem csak a kutyáit nézném, hanem az embert is. Elvégre szeretnék hozzá fordulni majd tanácsokért, tehát nem árt ha egy hullámhosszon vagyunk.
Persze, egy kölyök olyan lesz amilyennek te neveled, de én akkor sem vennék ilyen vaskalapos embertől kutyát.
én igen!
azért nem akarja h barátkozz a saját kutyáival mert ha mindenki lepacsizik velük akkor nem lesznek mérges kutyák akik támadják az idegeneket.
én is igy nevelem az enyéimet és mivel senki nem simogathatja ezért nem is szerettek meg senkit és igy senkit sem engednek be az udvarba
De miért vaskalapos? Minden tenyésztőnek vannak elvei amikhez ragaszkodik. Akkor ők is lehetnek vaskalaposak csak lehet velük egyetértesz és nem tűnik fel.
Amúgy első szó sincs harapásról, nem idegbeteg kutyákról beszélünk, mert az nem tenyésztő akinek olyan kutyái vannak. Normális, dolgozó, kiállításra járó kutyákról van szó. Annyi az egész, hogy az illető az egygazdás kutyákat szereti és nem akarja mindenkivel, akit lehet soha többet nem is fognak látni, összebarátkoztatni a felnőtt kutyákat.
Szóval te most magadról beszéltél?
Én amúgy vennék :)
Nekem ez a fajta hozzáállás nem jön be a kutyázásban, ezért nem jönnék ki vele, tehát nem. Nem tudna az én elveimnek megfelelő tanácsokat adni.
De ha téges ez nem zavar, akkor te vegyél nyugodtan. Én személy szerint nem szeretem ezt a fajta munkakutyázást, ezért nem.
De kifejtenéd mit nem szeretsz mert sokat segítene!? :) Ugyanis én pont így gondolkodom. 10 éve tartom a kedvenc fajtámat, biológiából tagozaton tanulok, második diplomának szeretnék etológiát, kinológiát tanulni vagy elvégezni Meoe tanfolyamot, hogy minnél jobb kutyás legyek, és utána tenyészteni. És emiatt nem értem miért zavarja az embereket a pici véleménykülönbség hisz sem nekik sem a kutyának nem árt. Fura dolgai mindenkinek vannak. :)
Amúgy gondolom milyen munkakutyázásra gondolsz, de én nem Úgy munkakutyázok. Nem németjuhász, mali vagy ehhez hasonló típusú kutyám van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!