Vannak itt sheltie barátok, tulajdonosok? Milyen az enyém?
bejelöltelek :)
amugy birom az ilyet aki mondja h nemteccik, meg szidja a kutyát, gondolom a kérdező nem azért választotta ezt a fajtát hogy másnak teszen hanem mert neki tetszik
Szép, nekem már kölyökként is tetszett az alomban. :) Mondjuk engem kicsit zavar a fehér fejcsík de ez magán problémám :) attól még nagyon szép.
Egyébként nagyon közeli rokona az én egyik sheltiemnek Degallo The Vigilante az enyémnek a nagyapja a tiednek meg ugye az apja.
szia!
igen apukája szép kutya Ő is...nekünk meg a csíkja miatt tetszik :)olvashattad volt pár nme szép kommentem is mert volt egy aki ezt állította:Ez az állat kínozva van, csak a szemébe kell nézi, és látod benne a fájdalmát! TE SZÖRNYETEG! [link]
te is így tartod szegény kutyáidat! miért őket bünteted a saját hibáid miatt? ők nem tehetnek semmiről! hagyd őket békén add be őket a menhelyre hogy normális életük legyen! te kurvinykova... meg ilyeneket,de a moderátorok törölték
Tiedről van képed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!