Vannak itt sheltie barátok, tulajdonosok? Milyen az enyém?
Kedves Anney!
Köszi a képet,de ezt írja ki ha megszeretném nézni:Ez a tartalom jelenleg nem elérhető
A kért oldal nem megjeleníthető. Lehet, hogy ideiglenesen nem elérhető, esetleg már nem létezik, vagy nincs jogosultságod megtekinteni.
Mit szólsz a parasztja csak nem áll le... a németjuhász is az egyik kedvencem volt szerencsém simogatni egy Kira nevű ó német fajtát szép szuka volt Ő is
Milyen kutyát te paraszt?
nem ez az első kutyám és mind 10évnél többet élt...szerintem ezzel magad jellemezed a te kutyáid talán halottak, mert te nem vagy 100as ha emberekre is támadsz ismeretlenül..mint irtam nem ismersz és a kutyát se
Anney!még mindig nme látom a képeid :(
igen nem fogok ezentúl irni neki ha ebben éli ki világát ez beteg emberre vall...amúgy éber, nagyon bújós vágyik közelségünkre páromat és anyumat is imádja látnád hogy örül mikor meglát ha melóból haza érek..vagy a kiránduláson bementem egy helyre addig pérom fogta a pórázt addig nyüszizett míg ujra megnem látott majd farok csóválva ugrált rám :) kis drágám..de ismered te is ezt az érzést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!