Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vannak itt sheltie barátok,...

Vannak itt sheltie barátok, tulajdonosok? Milyen az enyém?

Figyelt kérdés
[link]
2011. jún. 20. 12:19
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Kedves Anney!

Köszi a képet,de ezt írja ki ha megszeretném nézni:Ez a tartalom jelenleg nem elérhető

A kért oldal nem megjeleníthető. Lehet, hogy ideiglenesen nem elérhető, esetleg már nem létezik, vagy nincs jogosultságod megtekinteni.

Mit szólsz a parasztja csak nem áll le... a németjuhász is az egyik kedvencem volt szerencsém simogatni egy Kira nevű ó német fajtát szép szuka volt Ő is

2011. jún. 20. 12:57
 12/25 A kérdező kommentje:
illetve szép, mert még él :)
2011. jún. 20. 12:58
 13/25 anonim ***** válasza:
bocsi valami beállitásokkal nem jó elvileg már jó lesz :)
2011. jún. 20. 13:01
 14/25 A kérdező kommentje:

Milyen kutyát te paraszt?

nem ez az első kutyám és mind 10évnél többet élt...szerintem ezzel magad jellemezed a te kutyáid talán halottak, mert te nem vagy 100as ha emberekre is támadsz ismeretlenül..mint irtam nem ismersz és a kutyát se

2011. jún. 20. 13:02
 15/25 anonim ***** válasza:
ne is foglalkozz velük... amin téll szomorunak látszik az a kocsi ülése.. de belegondolva kilenne boldog ha éppen minden percében ugrálna és mégis 1helybe kényszeritik... azmég nem kínzás, nem ott tartják a kutyát enyém is dúzzog mikor hozom oltásra busszal mégis jólérzi magát alapbol velem
2011. jún. 20. 13:02
 16/25 A kérdező kommentje:
1 kutyám van nem kutyáim..amúgy
2011. jún. 20. 13:05
 17/25 anonim ***** válasza:
kérdező te olyan hülye vagy, minek írsz neki vissza, ha nem válaszolnál nem írkálna, vagy ha igen akkor hagy írjon ha ez okoz neki örömet mit foglalkozol vele
2011. jún. 20. 13:05
 18/25 A kérdező kommentje:

Anney!még mindig nme látom a képeid :(

igen nem fogok ezentúl irni neki ha ebben éli ki világát ez beteg emberre vall...amúgy éber, nagyon bújós vágyik közelségünkre páromat és anyumat is imádja látnád hogy örül mikor meglát ha melóból haza érek..vagy a kiránduláson bementem egy helyre addig pérom fogta a pórázt addig nyüszizett míg ujra megnem látott majd farok csóválva ugrált rám :) kis drágám..de ismered te is ezt az érzést :)

2011. jún. 20. 13:09
 19/25 A kérdező kommentje:
igazad van,de attól nem vok hülye..szerintem mindneki védekezik egy ideig utána hagyom rá a dolgot..lehetett volna a válaszod hülye nélkül is én nem hagyom magam csak úgy kiállok magam,s a kutyámért
2011. jún. 20. 13:16
 20/25 A kérdező kommentje:
Anney vegyél fel ismerősnek, ha gondolod a képek miatt..., mert nem nyitja meg
2011. jún. 20. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!