Vannak itt sheltie barátok, tulajdonosok? Milyen az enyém?
Te meg egy bunkó
nincs kínozva látta a tenyésztője is ilyen köcsögöökel mint te nem érdemes foglalkoznom sem :P
szia Theia!
igen onnan van. Köszi:) a collie is szép állat :)
ohh édes kis szörcsomó :) ilyenen gondolkoztam én is csak németjuhászom meghalt és inkább németjuhász mellett döntöttem de a sheltie is nagy kedvenc :)
aki azt irta h szenved a feje annak üzenném hogy mikor picik akkor hamar bekábulnak meg hajlamosak elbambulni .. németjuhászom is pici kora óta mai napig ha dúzzog mert nemteccik neki valami szabájosan látszik rajta h haragszik :) (ilyenvolt picikorába pl ha véletlenül felébresztettem meg most a szájkosár mert van ahol kell) szabályosan látszik a szemén h duzzog meg van h megse moccan olyankor de amint megszünik a zavaró tényező rögtön boldogak :)
tudom nem sheltie de ittvan pár kép kutyámról :)
a nagy németjuhász (rövidszőrü) az apámé, féltestvérek (apjuk közös) éscsak fél év van köztük :) folyton gyilkolják 1mást de csak hülyeségből, vmeiknek fáj akkor a másik rögtön körbeszeretgeti a durcázások elkerülése érdekében :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!