Mi lesz ha a kutyámnak nem adok 2 napig enni?
Ráfeküdtél a Caps Lock-ra a végén =P. Így kicsit ordibálósra sikerült a vége =P. De köszönöm, hogy összetett szóvá varázsoltad, lelkem repes az örömtől =). Nos: nem kötekedtem. Távol áll tőlem! Most is csak adom az ívet Neked, és tetszik, hogy ideges lettél a stílusomtól. Ennyi =).
Igazság szerint rohadt cinikus ember vagyok, aki mellé nem veti meg az ironikus és a szarkasztikus humort sem. Egy szóval: fanyar humorom van. Előző hozzászólásomban és a mostani elején is ezeket gyakorlom =). Viszont a Te személyiséged szerintem erőteljes kolerikus lehet, ezt pusztán abból gondolom, ahogy a felkiáltó jeleket használod, illetve azt hiszed, mindenki hülye rajtad kívül, csak Te vagy repülő =).
Én egy percig sem kötekedtem! Nem fikáztam a kutyapanziós ötletedet! Csak leírtam, hogy mondjuk valaki nem tudja odavinni. Mert mit tudom én, Felsőzsebalján lakik, Középfölde után. Ráadásul kicsit olyan, mintha rá akarnád erőltetni, hogy már pedig kutyapanzióba adja a kutyáját.
Alternatívát írtam, nem azt, hogy hogy azt tegye, amit mondtam neki. Te pedig egyik hozzászólásodban külön felhívtad a figyelmet a kutyapanzióra, hogy az a tuti ötlet... Majd a Kedves Kérdező eldönti, hogy az itt leírt ötletekből mit fog hasznosítani. Ha panzióba adja - szíve joga, ha így látja jónak. Ha fejbe lövi magát? Az ő döntése :D (azért nem ajánlom :D).
Amúgy másold már be azt a mondatot, vagy mondatokat, ami leverte a biztosítékot Nálad :D. Arra gondolsz, hogy a kutyapanzió után írtam három pontot? :D. Jó, nyilván nem vagyok olyan véleménnyel róla, mint Te. De a létét attól még elismerem és becsülöm.
Szóval, majd a Kérdező eldönti, hogy lesz a legjobb nekik. Nem kell erőltetni rá az ötletedet. Szerintem elsőre is olvasta, és felfogta, hogy van ilyen lehetőség is.
Ha nem megoldható, hogy az ember magával vigye, akkor fejre állhat és nyakon szarhatja magát, akkor sem tudja magával vinni
Ez a mondatod nem tetszett többek között, és az utolsó! mert ezzel aztán te nagyon sokat segítettél! Sőt nem tudhatod, hogy aki írta a kérdést ő hány éves, lehet hogy fiatal tini! egyesek itt olyanokat írnak hogy ezen akadok ki!
És ha hiszed ha nem abszolute nem vagyok sem kolerikus, sem pedig ideges a stílusodtól, mert talán éppen olyan fanyar humorom van mint neked! Sőt én élvezem, hogy mindig válaszolsz arra ahogy, "adom az ívet Neked"! :))) :))) Ha valaki akkor én tudom díjazni ha valaki kissé szarkasztikus! Csókoltatlak! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!