Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi lesz ha a kutyámnak nem...

Mi lesz ha a kutyámnak nem adok 2 napig enni?

Figyelt kérdés
3 napra elutazunk, és a kutyámat nem tudom kire bízni. Nem lesz valami baja egy fox terrirernek ha nem kap kaját 2 napig?
2011. jún. 20. 09:29
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
ja és te kezdtél el kötekedően írni!!! csak olvasd vissza a válaszod!! fikázol mindenkit azt is aki a panziót javasolja! nyilvánvaló hogy kötekedni akarsz OKOSTOJÁS
2011. jún. 20. 14:07
 22/38 anonim ***** válasza:
100%

Ráfeküdtél a Caps Lock-ra a végén =P. Így kicsit ordibálósra sikerült a vége =P. De köszönöm, hogy összetett szóvá varázsoltad, lelkem repes az örömtől =). Nos: nem kötekedtem. Távol áll tőlem! Most is csak adom az ívet Neked, és tetszik, hogy ideges lettél a stílusomtól. Ennyi =).

Igazság szerint rohadt cinikus ember vagyok, aki mellé nem veti meg az ironikus és a szarkasztikus humort sem. Egy szóval: fanyar humorom van. Előző hozzászólásomban és a mostani elején is ezeket gyakorlom =). Viszont a Te személyiséged szerintem erőteljes kolerikus lehet, ezt pusztán abból gondolom, ahogy a felkiáltó jeleket használod, illetve azt hiszed, mindenki hülye rajtad kívül, csak Te vagy repülő =).

Én egy percig sem kötekedtem! Nem fikáztam a kutyapanziós ötletedet! Csak leírtam, hogy mondjuk valaki nem tudja odavinni. Mert mit tudom én, Felsőzsebalján lakik, Középfölde után. Ráadásul kicsit olyan, mintha rá akarnád erőltetni, hogy már pedig kutyapanzióba adja a kutyáját.

Alternatívát írtam, nem azt, hogy hogy azt tegye, amit mondtam neki. Te pedig egyik hozzászólásodban külön felhívtad a figyelmet a kutyapanzióra, hogy az a tuti ötlet... Majd a Kedves Kérdező eldönti, hogy az itt leírt ötletekből mit fog hasznosítani. Ha panzióba adja - szíve joga, ha így látja jónak. Ha fejbe lövi magát? Az ő döntése :D (azért nem ajánlom :D).

Amúgy másold már be azt a mondatot, vagy mondatokat, ami leverte a biztosítékot Nálad :D. Arra gondolsz, hogy a kutyapanzió után írtam három pontot? :D. Jó, nyilván nem vagyok olyan véleménnyel róla, mint Te. De a létét attól még elismerem és becsülöm.

Szóval, majd a Kérdező eldönti, hogy lesz a legjobb nekik. Nem kell erőltetni rá az ötletedet. Szerintem elsőre is olvasta, és felfogta, hogy van ilyen lehetőség is.

2011. jún. 20. 14:50
 23/38 A kérdező kommentje:
A kutya panzió szóba se jöhet...
2011. jún. 20. 17:11
 24/38 anonim ***** válasza:

Ha nem megoldható, hogy az ember magával vigye, akkor fejre állhat és nyakon szarhatja magát, akkor sem tudja magával vinni

Ez a mondatod nem tetszett többek között, és az utolsó! mert ezzel aztán te nagyon sokat segítettél! Sőt nem tudhatod, hogy aki írta a kérdést ő hány éves, lehet hogy fiatal tini! egyesek itt olyanokat írnak hogy ezen akadok ki!

És ha hiszed ha nem abszolute nem vagyok sem kolerikus, sem pedig ideges a stílusodtól, mert talán éppen olyan fanyar humorom van mint neked! Sőt én élvezem, hogy mindig válaszolsz arra ahogy, "adom az ívet Neked"! :))) :))) Ha valaki akkor én tudom díjazni ha valaki kissé szarkasztikus! Csókoltatlak! :)))

2011. jún. 20. 18:02
 25/38 anonim ***** válasza:
Végülis mi a probléma? Kaja nélkül kibírja extrém esetben akár 2 hétig is de 2 nap fel se tűnik neki, vizet meg hagysz ott neki, vagy talál a kerti tóban. Nem értem egyesek miért akadnak ki ezen, a kóbor kutyák mit isznak? Vizet tóból, folyóból, árokból, pocsolyából. Én sokszor hiába viszem magammal a vizespalackot a sétákra, ha talál a kutyám pocsolyát, akkor abból szolgálja ki magát, ha a folyóparton megyünk, akkor úszás közben iszik.
2011. jún. 20. 22:45
 26/38 anonim ***** válasza:
Az a probléma, hogy aki ezt a kérdést feltette az egy igazi idióta, és nem értem miért tart egyáltalán kutyát! Barom!! Ő se egyen két napig!!
2011. júl. 4. 15:07
 27/38 anonim ***** válasza:
0%
de te sem vagy teljesen 100-as hogy hagyod a kutyádat a pocsolyából inni! Tisztában vagy azzal, mennyi baktérium van benne? Igyál már te is onnan, aztán meglátjuk mi lesz ...ja gondolom az már nem fekszik ökör!! A kóborkutyákat felhozni meg egy idiótaság, elég baj, hogy olyan felelőtlen emberek vannak, hogy kóborkutyák egyáltalán léteznek! Jézusom!!!! ennyi barmot! Az ilyenek minek tartanak kutyát??
2011. júl. 4. 15:13
 28/38 anonim ***** válasza:
15:13-as, ökör vagy te, ha képes vagy a kutyát az emberrel összehasonlítani! A kutya és az ember emésztőrendszere totálisan különbözik! Ha te iszol a pocsolyából, akkor valószínűleg beteg leszel, ha a kutya akkor annak semmi baja sem lesz. Ha te eszel az egy hetes bomló nyers döghúsból, akkor mérgezést kapsz, ha a kutya, akkor volt egy jó napja, köszöni finom volt! Egy erős, egészséges immunrendszerrel rendelkező kutyának ezek meg se kottyannak. Ettől még nem ez az ideális, senki nem mondta, hogy így kell tartani a kutyát, de ha időnként megtörténik, akkor sincs itt a világ vége!
2011. júl. 4. 15:25
 29/38 anonim ***** válasza:
15:25 hát jó nagy baromságot mondtál, ugyanis amióta az ember háziasította a kutyát( ez azt jelenti nem vad) csak hogy érts! már mindenféle oltásokat kapnak születésük után, mert a vadkutyák betegséget hordoznak pont azért mert minden dögöt szart megesznek, pocsolyából isznak! De azok az ebek amelyek az ember közelségében élnek ne zabáljanak már dögkaját meg vedeljenek pocsolyából, mert mi emberek védjük magunkat, védjük a kutyánkat, mégpedig azzal hogy nem hagyjuk úgy élni mint ahogy ősei a vadkutyák éltek! Ostoba ! Nyaljon már képen téged egy olyan kutya ami minden szir-szart bezabál meg pocsolyából iszik!
2011. júl. 4. 15:33
 30/38 anonim ***** válasza:
vagy esetleg rosszabb! Harapjon meg!!
2011. júl. 4. 15:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!