Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kinek hova került örökre...

Kinek hova került örökre elaltatott kutyusa?

Figyelt kérdés

Sajnos olyan öreg lett a kutyánk, hogy el kell altatni. Párommal nem vagyunk egy állásponton: ő azt mondja a kertbe temetné el, én azt mondom vitessük el.

:-(((((((

2011. jún. 19. 22:35
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom! Én tavaly vesztettem az első kutyusomat, tudom, hogy szörnyű érzés... vittük volna orvoshoz infúzióra (már egy hete kapta a kezelést), de aznap már nem kellett... dolgoztam éjszaka, és reggel mentem haza, hogy együtt vigyük anyuval és a húgommal, de útközben már kaptam a telefont, hogy siessek, mert nagyon rosszul van... hazaértem, a kutyuskámnak már csak arra volt ereje, hogy épphogy egy kicsit megcsóválja a farkát, aztán sóhajtott egy nagyot és elment. Megvárt engem... soha nem felejtem el, csodálatos kutya volt. :( Eltemettük, itt, ahol az egész életét leélte. Nem tudtam volna elviselni, hogy elvitessük a testét, ahol ki tudja, mi lesz vele... így viszont mindig meg tudjuk látogatni.
2011. jún. 19. 23:21
 22/32 anonim ***** válasza:
Ja, és mellé temettük a kedvenc játékait, és minden jutalomfalatját. Egyetlen egy játéka maradt meg a sok közül, azt a mostani kutyánk megörökölte.
2011. jún. 19. 23:24
 23/32 anonim ***** válasza:
Én eddig mindig elhamvasztattam a kutyáimat. Nem bírnám ki azt az érzést hogy ott van a kertben de már nem él és többet nem láthatom:(
2011. jún. 19. 23:37
 24/32 anonim ***** válasza:
Én 2 kutyámat,és sok cicámat temettem el. Volt 6 gyönyörű macskám,mind 6ot megmérgezték. Ők az egyik kutyussal a kertben nyugszanak,a másik kutyus pedig kint,a szőlőben,ahol annyira szeretett lenni.
2011. jún. 20. 00:43
 25/32 anonim ***** válasza:

szia!

Minden kutyám a kertben van, amelyik már elpusztult (3).

Megérdemelték, hogy el legyenek temetve. ráadásul a közelünkben. Én biztos nem vitetném el. A húgom még sírt is csinált az övének, ahova lesétálhat az új kutyussal.

2011. jún. 20. 09:23
 26/32 anonim ***** válasza:
Mi az állatorvosnál hagytuk, ő elvitette. Sajnálom a kutyusotokat.
2011. jún. 22. 23:18
 27/32 anonim ***** válasza:

Részvétem:(

Mi az összes kutyusunkat ami velünk élt, mi az összeset eltemettük a kertbe.Egy egész temető van a kertbe.:(

2011. jún. 23. 10:55
 28/32 anonim ***** válasza:
A miénk a kert végében van. A "síremlék" a nyakörve. Meg egy pici dombocska jelzi, hogy ott nyugszik valaki.
2011. jún. 23. 11:23
 29/32 anonim ***** válasza:
Nálunk már 4 kutya (meg egy macska és egy teknős) van a kertben elásva, mindet nagyon szerettük! Jó volt hogy a gyász intenzívebb időszakában lehetett menni a sírhoz, virágot szedni rá, meg ilyenek. Szerintem ez is segít.
2011. jún. 23. 14:39
 30/32 anonim válasza:
van egy nőstény cicánk aki minden évben ellik de már egy négytagos alom elpusztult és a tavalyiból is elpusztult három meg még egy régi alomból elpusztult négy és ebből csak hármat temettünk el a kert mellett de szerintem is a kertbe kéne eltemetni
2011. jún. 23. 15:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!