Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kinek hova került örökre...

Kinek hova került örökre elaltatott kutyusa?

Figyelt kérdés

Sajnos olyan öreg lett a kutyánk, hogy el kell altatni. Párommal nem vagyunk egy állásponton: ő azt mondja a kertbe temetné el, én azt mondom vitessük el.

:-(((((((

2011. jún. 19. 22:35
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
hamvasszátok el az egyik ismerősöm kutyusát is elhamvasztották és most sok sok kép veszi körül amin ő van és minden este meggyújtanak neki egy gyertyát.
2011. jún. 19. 22:49
 12/32 anonim ***** válasza:

Én társasházban lakok, de ha a kutyusom elpusztulna, akkor biztos, hogy valahol itt a közelben temetném el, ahol eddig élt.

Velem élte le az életét...tudom, hogy akkor már csak egy test, de szeretném megadni a végtisztességet, és nem bízom egy idegenre.

2011. jún. 19. 22:52
 13/32 anonim ***** válasza:
25%

kert de lévén a halottakat se véletlenül 1 helyen "gyűjtik" nem ártana elhamvasztani és úgy eltemetni valamiben elvégre ha magatoknál tartjátok és véletlen eltörik a tartó edény ..

kereszt: a kutya tán keresztény volt ?:D bár nyilván nem árt vmi jelzés

14/32 anonim ***** válasza:
Nekem is minden halott állatom a kertben van eltemetve, erre apám bebukta a házat, és most itt maradnak az új tulajnak. A szívem szakad meg emiatt, drága szívem csücskei nélkül kell tovább állnunk. Szerintem jobb, ha a kertben van a holttest, ott méltón elbúcsúztathatod, ültethetsz neki virágot, hogy örökké éljen veled!
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

65%-os, 22:39:

"Egy macskának nem emelnék sírt, de egy kutyát ne vitess el, mert annyi munkát megér, hogy elásd."

Akkor még soha nem volt macskád (legfeljebb csak olyan macska, ami ott lakott, ahol te is, de a csak melletted élő macska, az nem a te macskád).

Tudnék neked mesélni hűségről, bizalomról, szeretetről, a buszon póráz és doboz nélkül ölben utazó, meg a hátizsákból kukucskáló, biciklivel közlekedő cicáról. Tudnék mesélni olyan maccsról, akit ha hívsz, bárhonnan visszajön hozzád. Akit, ha leviszel a játszótérre, együtt szaladgál a gyerekekkel a mászókán, és amikor megunja, visszakéredzkedik az öledbe. Aki az állatorvosnál egy fa tetején várja, hogy behívják, míg a többi macska a hordozóból is rettegve néz ki a világba, és aki aztán lemászik, amikor szólítod.

Aki, amikor egy dühös kutya elroppantja a gerincét, hogy még járni sem bír, a két mellső lábával mászik fel melléd az ágyba, csak hogy az utolsó éjszakáját is melletted töltse.... Akinek a halálát több kilométer távolából is megérzed, mert szinte látod, ahogy elköszön... Akinek még 15 év elteltével sem tudod úgy felidézni az emlékét a gyerekeid előtt, hogy felnőtt létedre ne kezdjen el potyogni a könnyed.

Nos azt hiszem, ő ugyanúgy megérdemli a saját kezeddel kiásott sírt, a fenyőfával és a virágokkal a tetején, mint bármelyik hűséges kutya, mert igazi jó barát volt.

2011. jún. 19. 22:59
 16/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ, bár számomra kicsit furcsa, hogy a kertbe temessük el a kutyust. Én biztosan nem fogom kibírni azt a napot itthon.

Ami viszont tuti, hogy nem itt szeretnénk leélni az életünket,és hát akkor a kutyus meg itt marad. :-((

2011. jún. 19. 22:59
 17/32 A kérdező kommentje:

22:59-es: Most potyognak a könnyeim komolyan mondom! :-((

Nagyon-nagyon sajnálom a cicádat.

2011. jún. 19. 23:02
 18/32 anonim ***** válasza:
akkor hamvaszd el és rakd el 1 FÉM ZÁRHATÓ edénybe ez lenne a legjobb megoldás nyilván nem olyan olcsó mint ásót ragadni de azért mégis
2011. jún. 19. 23:11
 19/32 anonim ***** válasza:
Múlt héten kellett elaltatni a kutyusom. Eszünkbe se jutott más, itthon a kertben eltemettük és megsirattuk és próbáljuk megszokni, hogy nincs már. :(
2011. jún. 19. 23:14
 20/32 anonim ***** válasza:

Mi a kertben temettük el a cicánkat és a kutyánkat is. A Kutyánk tavaly ment el, mert egy szemét ember bántotta...:,(

Amikor eltemettük, én nem néztem, de úgy lett rakva, hogy a kapu felé nézzen, és úgy vigyázzon ránk, nagyon szerette a teniszlabdákat, addig rágta amíg kettő nem jött. Egy újat eltemettünk vele. Viszont a nyakörvét apukám levette, nemrég találtam meg, rajta volt még a kis szőre is :(

2011. jún. 19. 23:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!