Kinek hova került örökre elaltatott kutyusa?
Figyelt kérdés
Sajnos olyan öreg lett a kutyánk, hogy el kell altatni. Párommal nem vagyunk egy állásponton: ő azt mondja a kertbe temetné el, én azt mondom vitessük el.
:-(((((((
2011. jún. 19. 22:35
1/32 anonim válasza:
Szerintem ásd el a kertbe és egy fakeresztet vagy ilyesmit tegyetek oda, mert megérdemel egy hűséges társ, az ember legjobb barátja ennyi tiszteletet. Meg ha elmész mellette, tudod hogy még itt van veletek, itt a kertben, ahol a legtöbbet játszott a játékaival. Sírkövet ne csinálj de jelöld meg. Egy macskának nem emelnék sírt, de egy kutyát ne vitess el, mert annyi munkát megér, hogy elásd. Ez az én véleményem...
2/32 anonim válasza:
Dögkútba dobják ilyenkor a kutyust. Sokkal jobb lenne ha otthon a kertbe temetnétek el. Én legalábbis biztos nem vitetném el.Az én kutyámnak ha már meg is halt a közelemben a helye.
3/32 anonim válasza:
A kertbe temettük, hogy mindig velünk legyen. Már máshol élünk, mert a házat eladtuk, ő ott maradt a kertben és nincs velünk.:( A képei, az emléke viszont igen.
4/32 anonim válasza:
Mi is otthon temettük el, a kert végén.
5/32 anonim válasza:
nekem eddig minden halott állatkám a kertbe van eltemetve.. szerintem is jobb lenne ott, minthogy elvitesd. legalább tudod hol van..
7/32 anonim válasza:
nekem a kertben vannak.
régen nem dobják már dögkútba, (nincs is dögkút már, csak nagyonfalun) ha leadod az állatorvosnál akkor elégetik.
8/32 anonim válasza:
nekünk régen meghalt egy kutyánk az ellésbe.:( kertünkbe temettük el és virágokat ültettünk oda. mai napig virágok vannak ott.:/:)
9/32 anonim válasza:
a mi kutyusunkat elvitték, amit én nagyon bánok, de szüleim vitték el orvoshoz, mert már beteg volt. igen szenvedett a ráktól.
így én nem szólhattam bele, hogy mi legyen a sorsa. én is szívesebben tudnám a kertben szegénykét, mert olyan jó kutya volt.
cicánkat nem tudtuk eltemetni, mert mielőtt elpusztult volna, elment :'(
10/32 anonim válasza:
Az én házikedvenceim is a kertben vannak eltemetve. Egy nagyon öreg kutyus és több cica. Mi is virágokat ültettünk a "sirjukra". Ennyit megérdemelnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!