Normális gazda tényleg családtagnak kezeli a kutyát, és nem vár el a kutyától semmit?
Mert nekem ezt mondták.
Mondtam hogy szeretnék egy argentin dogot, mert nagyon tetszik, erős, meg nagy, van megjelenése, na meg az sem utolsó, hogy tudja védeni a házat, kertet.
Na erre teljesen kiakadt ismerősöm, hog mégis hogy képzelem, hogy azért veszek, kutyát, hogy majd Őrizze a házat.
És hogy normális gazda a kutyát családtagnak tekinti, és nem várja el egy percre sem, hogy megvédje a házat, kertet.
És hogy szerezzek inkább riasztót, mert a kutyámat lefogják lőni, és 1 m.re sem áll majd egy betörő útjába.
Neki 2 dobermannja van, tök erősek, meg ÖV re jár velük, tök jól őriznék a házat, de Ő bent tartja őket a garázsba, mert azt mondja tuti, hogy megmérgezik őket.
Most Ő a paranoiás, vagy Én lennék kegyetlen, aki kihasználná a kutyáját?
Hát nálam kint van a nagy kutya télen-nyáron éjjel-nappal , és az azt megelőző is kint volt (aki jelzett mikor a szomszédba betörtek), és az azt megelőző is kint volt állítom (bár akkor még csak 2-3 éves voltam mikor elpusztult)Soha egyiknek sem lett semmi baja a kintléttől , ahogyan a többi szomszéd kutyájának sem amik ugyan csak kint élnek.
1.Besurranó tolvaj meg átmássza a kerítést , kb 3 mp-es feladat.
2.Mit csináljon , nyávogjon ? Nem baj az ha jelez , ezen kívül meg nem ugat.
ÉN nem tartok a házban értékes dolgokat (az autón kívül ami a garázsban van) és gondolom hogy sok más ember sem , akkor meg minek a hiszti ? És szeretem a kutyáimat , ha valaki bántaná őket az biztos hogy egy ejnye bejnyével nem úszná meg a dolgot, de nem viszem túlzásba a dolgot azzal , hogy még minden lehetséges dologtól óvom ami lehet.Benne van a pakliban hogy megmérgezhetik , ahogyan azis hogy reggel iskolába menet kivasal egy autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!