Egy kutyától miért kell besz*rni?
Sok filmben van, hogy valakibe belekötnek, és megjelenik a kutyája, és egyből "nem akarok balhét, bocs..."
Meg a kutyás rendőrökkel is másképp viselkednek a bűnözök. Ha megmondja a rendr, hogy elengedi a kutyát, és az megharaphatja, akkor egyből feladják magukat...
Egy kutyától minek kell betojni?
Az csak egy állat...
Lehet, hogy gyorsabban fut, magasabbra ugrik, meg fájdalmasabb, ha megharap, de nem egy nukleáris fegyver...
első válaszoló vagyok
Meg amúgy is a legtöbb ember tart a nagy testű kutyáktól. Nekem pl. Van 2 fekete Német juhászom. Nagyon kedvesek nem bántanak senkit az úton vagy ha én nem mondom nekik még az udvaron sem. De ha sétáltatom őket mégis át mennek az út másik oldalára.
Szóval attól félnek az emberek, hogy eltöri a kutya a karjukat?
Na és aztán...
Ismerősöm is mikor sétálni viszi a dobermannját az emberek átmennek az túl oldalára, holott a kutya rájuk sem hederít...
Nem értem minek kell betojni egy kutyától, lefogadom, hogy az emberek veszélyesebbek, mint a kutyák...
Gondolom még nem tépett meg kutya úgy igazán.
De ha már a torkodat harapja nem tudnál mit tenni. Csak egy állat, de erősebb egy átlagembernél. Legalább is a nagykutyák.
Hát lehet! De hát sokan félnek a csúnya ráncos nyáladzós kutyáktól is meg a szimplán nagyoktól is. De valaki még egy Pulitól is fél. Mondjuk a 2 évvel ezelőtt elpusztult Tacskómtól féltek mert mindikit ugatott. De csak ennyért féltek tőle. De szintem ennek a szok kutya támadásos hír az oka hogy az eberek tartanak tőlük. pedig a legtöbb mind az ember hibájából történik.
Egy pár házzal tőlem arébb lakó család még a csivavától is fél.
Ja, és ha a kutya úgy széttép, hogy megöl a gazdáját lecsukják, a kutya meg megy egy örök altatásra...
Erre nem gondol senki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!