Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan szoktassam őket össze?

Minikitty kérdése:

Hogyan szoktassam őket össze?

Figyelt kérdés
Van egy horvát juhászkutyusom (Tiny, 4éves) és pénteken jön egy rottweiler kölyök. Az a gond, hogy Tiny nem igazán jön ki jól a többi kutyával, ráadásul hamarosan befogadunk egy kismacskát is és sajnos a cicákkal sincs jóban.
2011. jún. 14. 21:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Ugyanez a problémám.......teljesen tanácstalan vagyok... :(
2011. jún. 14. 21:30
 2/4 anonim ***** válasza:
hűha nem lesz egyszerű dolgod ha két különböző nemű lesz a két kutyus akkor több esélyed van arra hogy sikerül őket összeszoktatnod. Barátoméknál van egy tacsikeverék szuka kutya ő is utálja szó szerint a fajtársait de befogadtunk mellé egy kan korban hozzá illő kutyust porázon tartottuk őket mikor megmutattuk egymásnak. Egy hétbe tellet mire összeszoktak minden nap kivittük hozzá az új kutyust és porázon tartottuk őket a tacsi keverék folyton morgott rá még a szája is habzott nagyon ilyesztő volt :S de aztán a hetedik napon mondtam a barátomnak muszály hogy megnézzük mit csinálnak egymással és összeengedtük őket szerencsére nem verekedtek össze sőt örömükbe föl le futkároztak a kertbe :)sztem te is valahogy így probálkozz reménykedjünk hogy nem lesz gond :) hát a macska... az mégnehezebb lesz :S de sok sikert :)
2011. jún. 14. 21:35
 3/4 anonim ***** válasza:
mi úgy csináltuk. hogy kivittük őket a szabadba..ami semelyik kutyának nem a területe, szóval nem kezdi el őrizni.. házon kívül összebarátkoztak, játszottak, és utána itthon a kertbe is elvoltak.. :P
2011. jún. 14. 21:43
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Mindkettő nőstény és a macska is.

2011. jún. 14. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!