Hogy szoktassam össze a kutyát a nyúllal?
Kaptam egy hat hetes kutyát. Beagle tacskó keverék. És van egy nyulam ő bécsi kék, négy hónapos. Mivel mind a kettőt szeretjük, így jó lenne ha ők is szeretnék egymást. de hogy szoktassam őket össze? Ma amikor egymás elé tettem őket, az orrukat összeérintették, a kutyus ment a nyúl után, de a nyúl meg elment előle. És amikor a kutya közelebb ért hozza olyan érdekesen megrántotta a nyúl a fejét. Nem bírják egymást? Vagy ez a normális?
Előre is köszönöm a válaszokat.
:D:D:D sehogy. esélytelen.
csodálom, hogy a nyuszi túlélte a találkozást...
a beagle és a tacsi is vadászkutya.
felügyelet nélkül soha ne hagyd őket kettesben.
igen, mert még nagyon kölyök...
de a vadászkutyák pont azért vadászkutyák, mert genetikailag is erősebb bennük a vadászösztön...
nekem voltak tyúkjaim, egy napra elmentünk rokonlátogatóba...
nem akartuk megkötni a kutyát - pedig nagypapám mondta, hogy baj lesz, és inkább kössük meg -, de hát egész napra ne már, szóval amikor otthon voltunk, a tyúkok a kutya táljából csipegethettek, de mire a rokonlátogatásból hazaértünk az ÖSSZES (kb. 40) tyúkot kivégezte a kutya.
és az még csak nem is vadászkutya volt, hanem közép-ázsiai.
mondjuk a cicáinkat sosem bántotta.
(de a kertbe betévedt macska már más tészta...)
előtted lehet, hogy nem fogja bántani a nyuszit, de a nyuszi is rohadt ideges lesz, hogy kutya van a közelében, szerintem ne tedd ki ilyen stressznek...
és tényleg ne hagyd őket kettesben, mert beindul a kutya ösztöne, és annyi a nyuszinak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!