Hogyan szoktassam össze őket?
Figyelt kérdés
Apának van egy 2 éves beagleje(szuka), nekem egy 9 éves kan csivavám. Családi ház van. A csivavám eddig lakásban élt. Idegen terepen kéne őket megismertetni egymással, ugye? Ki lesz a falkavezér? Hogy csináljam? Ja igen, ami a legfontosabb, hogy összeköltözünk, úgyhogy nekik is összekéne. Előre is köszi.2011. szept. 11. 15:23
1/4 anonim válasza:
Idegen terepen kéne. Hát ezt ők majd eldöntik de valószínűleg a Beagle. Vigyétek ki mind a 2 kutyát egy idegen helyre és ott engedjétek el őket mert a póráz néha felesleges feszültségeket kelthet. De ha baj volna azért legyen kéznél egy vödör víz vagy bárki tárgy amivel nagy zaljt kelthetsz hogy baj estén szét tudd őket választani.
2/4 anonim válasza:
Szerintem semmi probléma nem lesz, ha a kutyák jól neveltek.
Egy kan és egy szuka között szinte soha nincs agresszió.
Még soha nem találkozott egyébként a 2 kutya?
3/4 anonim válasza:
Ha a kutyák jól vannak nevelve (pontosabban szocializálva), és Ti vagytok a falkavezérek, akkor nem kell túlcifrázni. Fogod magad, odamész a kutyáddal és ennyi.
Legalábbis az én esetemben így történt két hasonló adottságú kutya összeszoktatása.
Nem kell mindent túlbonyolítani.. :) Érjétek el, hogy ti vagytok a falkavezérek a kutyák szemében és nem lesz gond. :)
Hiába szoktatod őket össze idegen helyen, otthon össze fognak verekedni a folytonos területfoglalás, dominálás miatt, ha nincs felettük hatalmatok.
4/4 Akiteki válasza:
Ebben a felállásban semmi gond nem lesz. Lazán besétálsz Apukádhoz kutyástól és a kan be fog hódolni a szukának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!