Babi02 kérdése:
Van egy 14 éves kutyám és szeretnék mellé egy kölyök kütyát majd és hogy hogyan szoktassam össze őket?
Figyelt kérdés
mert az én kutyám elég agresszív más kutyákkal és félek hogy az új kutyussal is ez lesz ja és nőstény .2011. aug. 16. 14:16
1/7 anonim válasza:
várd meg, amig az öreg kutyád elpusztul, utána hozz kiskutyát
2/7 anonim válasza:
Szerintem a kölyök kutyát nem bántaná. Általában nem szokták. Persze biztosíték nincs rá. :(
3/7 anonim válasza:
kiskutyát nem fog bántani és jót is fog tenni neki egy fiatal állatka
menhelyről válasszatok kutyust vagy kölyköt vagy ivartalanított fiatal felnőtt kutyát
4/7 anonim válasza:
Szerintem mostmár kibírod azt a pár évet amíg meghal szegény. Általában sem túl szerencsés egy örökmozgó, zajos, nyüzsgő kölyköt egy ilyen idős kutya mellé venni, pláne ha az idős kutya agresszív...
5/7 anonim válasza:
szerintem se jó ötlet.:S
nekem egy 7 éves vizslám van és szoktunk ideiglenesbe befogadni kutyákat amír gazdához nem kerülnek és kb 2 hónapja hoztunk egy 7hetes kis foxi keveréket és nagyon idegesítette mindig rámorgott ha a helye közelébe ment vagy rálépett a lábára vagyha megcsípkedte mert járszani akart sokszor odakapott de nem harapta meg.már a vizslámat sajnáltam mert látszott rajta hogy mennyire idegesíti egykis szörnyeteg 0-24-be mellette.:S
főleg ha a kutyád kelleténél jobban agresszív más kutyákkal.:/
őis szeretné az utolsó éveit nyugodtan tölteni a gazdival.:)
6/7 A kérdező kommentje:
oks köszi mindenkinek:)
2011. szept. 14. 18:39
7/7 A kérdező kommentje:
de igazándiból mostanában nem olyan agresszív csak azért megugat más kutyákat de nem verkedik össz velük akkór sem ha szabadon van ...
2011. szept. 14. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!